|
Nu esti logat.
O problema...!?#1 2011-05-08 13:31:18
o problema...!?daca puteti sa ma ajutati...iau contraceptive karissa de 3 ani si ciclu imi venea regulat de cand am inceput sa le iau pana in ziua de azi....iar acum am simtit ca am o scurgere, iar cand am mers la baie am vazut ca mi-a venit ciclu, (ma rog ciclu asa cum e la inceput mai mult maroniu spre rosu, nu e chiar sange) ceea ce nu trebuie sa se intample inca decat cam in 2 saptamani. Ce ar putea sa fie? sunt asa de confuza Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva Offline #2 2011-05-08 14:05:14
Re: o problema...!?Deci vrei sa zici ca ai sangerat in timpul foliei ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2011-05-08 21:47:38
Re: o problema...!?da, cam asa ceva vreau sa zic, doar ca nu e chair sangerare...inca...e mai mult maroniu spre rosu. Nu am omis nicio pastila, le-am luat toate la ora corecta si nici nu am luat vreun medicament sa interactioneze cu ele .. Offline #4 2011-05-08 22:57:05
Re: o problema...!?vezi daca mai apare si luna viitoare aceasta sangerare. daca da, mergi la medic sa ti le schimbe. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #5 2011-05-09 14:15:02
Re: o problema...!?am vorbit cu un doctor ginecolog. Va multumesc oricum Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|