|
Nu esti logat.
Revista Liceeni#1 2007-07-11 23:55:35Revista LiceeniFetelor din voi care sunteti ceva mai mari...cine isi mai aduce aminte de revista Liceeni (sau Liceenii, nu mai tin minte exact)? Mi-au trecut prin mana cateva exemplare si vreau sa va spun ca nu am putut sa ma dezlipesc de ele cateva ore...super tari articolele, asa mai ptr varsta noastra...De ce nu o mai fi aparut? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2007-07-12 00:33:12
Re: Revista LiceeniEu o stiu...super revista. Imi aduc aminte ca sor-mea o cumpara mereu si nu o lasa din mana pana cand nu o termina de citit. Mai are si acum cateva numere pastrate bine intr-o cutie de pantofi si sunt sfinte pentru ea. Chiar ma intrebam saptamanile trecute de ce nu au mai publicat-o?!? A mai aparut o revista asemanatoare insa nu se compara...Fitzuica... Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #3 2007-07-12 09:13:11
Re: Revista LiceeniEu o citeam prin clasa 9-a...cam atunci aparuse...intr-adevar, super format, mai ales primul, ca dupa aia nu mi-a mai placut asa de mult. Multe articole interesante, mai ales ca pe vremea aia ('98-'99) nu prea era net pe toate drumurile. Mia am si eu cateva numere bine pastrate.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-07-12 09:48:56
Re: Revista Liceenida, si eu imi amintesc de revista, o citeam in liceu si eram absorbita de articolele ei ... daca caut bine cred ca gasesc ceva numere pastrate ... undeva prin casa Offline #5 2007-07-12 10:55:11
Re: Revista Liceenisi sora mea cred ca are toata colectia.super tare revista,pacat ca nu a mai aparut.erau reviste mult mai misto inainte fata de ce apare acum.ma rog,cu mici exceptii. To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-12 23:27:55
Re: Revista Liceenieu mi-aduc aminte cu drag de revista "Salut", a lui George Mihaita... mai ales de rubrica "ne scriu nasoii" Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #8 2007-07-14 00:15:23
Re: Revista Liceeni
he he c vremuri 8->. c imi placea rubrica aia.... People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #9 2007-07-14 23:44:17
Re: Revista LiceeniOOOO ce revista minunata. Am aproape toata colectia, citeam revista cu asa nesat... Imi aduc aminte ca am trecut prin liceu cu aceasta revista, cu revolta si demonstratiile elevilor cand s-au introdus 7 materii la bacalaureat si vroia ministerul educatiei la un moment dat ca toate sa fie orale. Aveam slogan: nici cea mai veche meserie din lume nu poate face 7 orale :-) odata Gravitation is not responsabile for people falling in love Offline #10 2007-07-15 01:13:48Re: Revista Liceeni
Doamne ce-am mai ras Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #11 2007-07-15 04:42:17
ce tareee... Da...si eu cumparam revista... Cred ca le mai am pe undeva...ca de aruncat nu le-am aruncat...dar...nu mai stiu pe unde. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #12 2007-07-15 13:29:34Re: Revista Liceeniprintz_me si noi am iesit in strada cu faza aceea cu bac-ul. Am avut noroc insa pana la urma sa nu intram in seria de experiemente a incompetentilor care au condus ministerul educatiei de atunci inainte Offline #13 2011-05-10 03:56:05
Re: Revista LiceeniBuna! Am dat peste acest forum cautand pe internet revista liceenii. Am citit ca unele/unii mai aveti aceasta revista si as avea nevoie de ajutorul vostru. Cine are mai multe numere, sau colectia intreaga, sau chiar si cateva reviste, va rog sa ma contactati, deoarece am avut si eu un anunt dat in vreuna dintre acele reviste si am pierdut exemplarul meu cand m-am mutat. Eventual puteti sa va uitati la acea rubrica de anunturi dupa un anunt din partea lui Marius din Sighetu Marmatiei. Va multumesc si astept mesajele voastre in privat, daca se poate. Offline #14 2011-05-10 09:19:47
”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|