|
Nu esti logat.
Am o intrebare pt cine poate sa ma ajute#1 2007-11-19 22:37:53
am o intrebare pt cine poate sa ma ajutede cateva luni am o secretie uneori abundenta , alb-vascoasa as spune eu, ca o sperma, fara miros...nu ma mananca , nu ma ustura numai ca ma cam ingrijoreaza, nu stiu ce ar putea fi...azi am fost la ginecolog si mi-a zis ca am intr-adevar secretia cam abundenta si sa ma duc sa fac un test...iau yasmin si m-am gandit ca ar fi din cauza asta, dar d-na doctor a zis ca este imposibil sa fie de la pastile, inainte sa incep pastilele nu am avut asa ceva....are cineva idee cam ce ar putea fi? tot citesc despre boli dar nu gasesc nimic asemanator cu ce am eu.....sa fie oare candida? " Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere, Căci mii de lacrimi nu-i ajung Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu) Offline #2 2007-11-19 23:15:37
Re: am o intrebare pt cine poate sa ma ajutenu cred ca are nici o legatura cu pastilele, cel mai bine sa faci o analiza a secretiei sa vezi ce e. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-11-20 09:44:56
Re: am o intrebare pt cine poate sa ma ajutesubscriu sammy Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|