|
Nu esti logat.
Sarcina sau nu?-3#39 2011-05-10 18:47:51
Re: sarcina sau nu?
Offline #40 2011-05-10 20:39:21
Re: sarcina sau nu?buan sunt noau peaici am nev de ajutor .. am avut contact neprotejat sa terminat in mine si mai intarziat menstra akm s zic k mia venit dar curge foarte putin fara de obicei dar cu chiaguri mari e rosu dar putin e posibil s fiu insarcinata ... tin sa mentionez ca de mica racesc foarte des jos ma cam dor si ovarele.. si ma gandesc s nu fie vrun chist .. nu vr s merg la dr ai mei nu stiu k mi-am inceput viata sexuala sa zicem k traditia nu o permite si mie groaza k ar putea s afle ..ajutorrrr!!! Offline #41 2011-05-11 00:15:11
Re: sarcina sau nu?Buna. Offline #42 2011-05-11 06:25:36
Re: sarcina sau nu?
in primul rand scrie te rog cuvintele intregi pt ca te urmarim fff greu.
cred ca testul bhg este valabil cam dupa 2 sapt de la contactul cu risc. Offline #43 2011-05-11 19:45:06
Re: sarcina sau nu?Si daca as face un test de urina si ar iesi negativ atunci clar nu sunt? Eu stiam ca testul de sange e mai sigur decat cel de la urina si se poate face la 7 zile de la contactul cu risc. acum nu stiu ce sa zic. Dar n ar fi trebuit sa apara totusi ceva la bhcg? Macar o concentratie mica? Mi a iesit mai mic decat 1,2. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|