homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina sau nu?-3

#39 2011-05-10 18:47:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: sarcina sau nu?

LoveDream a scris:

Gargatitza,  Iti multumesc frumos! Chiar nu stiam cum se procedeaza ca as fi vrut sa intru in randul aspirantelor smile
Te pup

puss

#40 2011-05-10 20:39:21

apaplata94
Membru
Inregistrat: 2011-05-10

buan sunt noau peaici am nev de ajutor .. am avut contact neprotejat sa terminat in mine  si mai intarziat menstra akm s zic k mia venit dar curge foarte putin fara de obicei dar cu chiaguri mari e rosu dar putin e posibil s fiu insarcinata ... tin sa mentionez ca de mica racesc foarte des jos ma cam dor si ovarele.. si ma gandesc s nu fie vrun chist .. nu vr s merg la dr ai mei nu stiu k mi-am inceput viata sexuala sa zicem k traditia nu o permite si mie groaza k ar putea s afle ..ajutorrrr!!!

#41 2011-05-11 00:15:11

bianca georgiana
Membru
Inregistrat: 2011-05-11

Buna.
Am si eu o nelamurire. Ultimul contact sexual l-am avut pe 1 mai si a fost putin la inceput(aproximativ 2 minutele) fara prezervativ.Ultima menstrutie a fost pe 4 aprilie si inca nu a aparut, normal ar fi fost cam atunci pe 1 mai.Azi suntem in 10 si m am ingrijorat asa ca am facut beta hcg care a iesit negativ, insa ma gandesc sa nu fie totusi prea devreme facut.Sa fie sarcina?Am mai avut o data dereglari din astea, si mi-a intarziat cam 11 zile. Trebuie sa mentionez ca am si o tiroidita autoimuna care poate afecat.cesafac
Astept raspuns(sper sa nu fie sarcina)

#42 2011-05-11 06:25:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

apaplata94 a scris:

buan sunt noau peaici am nev de ajutor .. am avut contact neprotejat sa terminat in mine  si mai intarziat menstra akm s zic k mia venit dar curge foarte putin fara de obicei dar cu chiaguri mari e rosu dar putin e posibil s fiu insarcinata ... tin sa mentionez ca de mica racesc foarte des jos ma cam dor si ovarele.. si ma gandesc s nu fie vrun chist .. nu vr s merg la dr ai mei nu stiu k mi-am inceput viata sexuala sa zicem k traditia nu o permite si mie groaza k ar putea s afle ..ajutorrrr!!!

in primul rand scrie te rog cuvintele intregi pt ca te urmarim fff greu.
fa un test de sarcina la 3 sapt de la contact daca menstruatia ti se pare altfel decat de obicei. si nu mai risca daca nu vrei o sarcina acum.

bianca georgiana a scris:

Buna.
Am si eu o nelamurire. Ultimul contact sexual l-am avut pe 1 mai si a fost putin la inceput(aproximativ 2 minutele) fara prezervativ.Ultima menstrutie a fost pe 4 aprilie si inca nu a aparut, normal ar fi fost cam atunci pe 1 mai.Azi suntem in 10 si m am ingrijorat asa ca am facut beta hcg care a iesit negativ, insa ma gandesc sa nu fie totusi prea devreme facut.Sa fie sarcina?Am mai avut o data dereglari din astea, si mi-a intarziat cam 11 zile. Trebuie sa mentionez ca am si o tiroidita autoimuna care poate afecat. cesafac
Astept raspuns(sper sa nu fie sarcina)

cred ca testul bhg este valabil cam dupa 2 sapt de la contactul cu risc.
testul de sarcina din urina este valabil la 3 sapt de la contact sau la 7 zile de intarziere a menstruatiei.
multa bafta!

#43 2011-05-11 19:45:06

bianca georgiana
Membru
Inregistrat: 2011-05-11

Si daca as face un test de urina si ar iesi negativ atunci clar nu sunt? Eu stiam ca testul de sange e mai sigur decat cel de la urina si se poate face la 7 zile de la contactul cu risc. acum nu stiu ce sa zic. Dar n ar fi trebuit sa apara totusi ceva la bhcg? Macar o concentratie mica? Mi a iesit mai mic decat 1,2.cesafac

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.