homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere 12 zile...

#1 2011-05-12 12:53:59

oana2324
Membru
Inregistrat: 2011-05-12

intarziere 12 zile...

buna tuturor!am o problema si sper sa aflu un posibil raspuns de la voi...pe data de 1 mai ar fi trebuit sa imi vina menstruatia dar nu a venit..de obicei mai intarzie 3, 4 zile maxim insa acum parca au trecut cam multe zile.am avut relatii sexuale neprotejate in perioada 8 12 aprilie  cat si la sfarsitul lunii iar dupa calculele mele ar fi fost tocmai perioada fertila. momentan prezint unele simptome cum ar fi sani grei,mariti,stari de oboseala fizica si psihica,senzatie de voma,ameteli.daca nu este vorba de sarcina ar putea fi o dereglare hormonala? m-am hotarat sa fac maine dimineata un test sa vad ce arata...dar pana atunci poate ati trecut si voi prin asa ceva si imi puteti spune la ce sa ma astept.  smile

Ultima oara a fost editat de oana2324 (2011-05-12 12:55:49)

#2 2011-05-12 12:57:39

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

Re: intarziere 12 zile...

la o delegrare , sau la ceva cu ochii ; un test de sarcina ar elucida misterul smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.