homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare intrebatoare !

#1 2011-05-12 14:18:15

Bogdanel
New member
De la: Targu-Mures
Inregistrat: 2011-03-17

Intrebare intrebatoare !

Ieri am facut sex cu prietena mea am folosit prezervativ totu a fost oke .
Dupa vreo 8-9 ore am zis ce naiba mai hai odata lol . In timpul actului sexual era chiar pe la inceput am observat ca s-a rupt prezervativul, era la incepu deci nu am avut cum sa las in ea . Ce ma ingrijoreaza este despre lichidul ala pre-spermatic care se zice ca nu contine spermatozoizi doar daca ii ia din "vecinatate" adica de pe canal (acel lichid este mereu prezent la mine inaintea contactului sexual fapt pentru care si folosesc prezervativ ca nu am incredere in acel lichid !) Am tot citit ca urinarile curata canalul si sansele ca acel lichid sa contina spermatozoizi sunt din ce in ce mai mici cu fiecare urinare ... De la primul contact la al 2-lea eu am urinat de 2 ori (bine + dushul de dupa prima partida)
Si aia vreau sa stiu e nevoie de o pastiluta dinaia ? sau nu ! Fata normal peste 5 zile trebe sa ii vina cm.
Multumesc anticipat !

Ultima oara a fost editat de Bogdanel (2011-05-12 14:19:22)

#2 2011-05-12 14:31:17

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Intrebare intrebatoare !

Eu nu m-as baza pe metoda calendarului si cele 5 zile inainte de menstruatie...
Eu zic ca daca ai urinat si apoi a fost contactul al doilea, canalul a fost curatat si este safe. De ce zici tu ca acel lichid este mereu prezent la tine inaintea contactului?
Nu cred ca este cazul de pilula de a doua zi, mai ales ca ii va deregla menstruatia, si nu o sa ii mai vina in 5 zile. Ai urinat intre cele 2 contacte, este ok.
Dar mai asteapta pareri.

#3 2011-05-12 14:35:28

Bogdanel
New member
De la: Targu-Mures
Inregistrat: 2011-03-17

Re: Intrebare intrebatoare !

Adik ma refer de fiecare data inainte de un contact sexual mie imi vine lichidul acela cica e normal ajuta la lubrefiere acuma nujt !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.