homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Este posibil sa fie herpes?

#1 2011-05-13 14:33:19

mika08
Membru
Inregistrat: 2008-08-20

este posibil sa fie herpes?

doctoressa vin cu intrebare, care nu imi da pace!

Am mare nevoie de un sfat. Astazi am "descoperit" in zona vulvei...un fel de besicutze, sunt mici mici de  tot se pot observa cu ochiul, dar nu ies in evidenta cu nimic ca si culoare . Le-am simtit mai mult prin atingere.
Nu simt mancarimi nici usturimi. nu stiu ce sa zic mai mult ar putea fi si altceva inafara de hpv sau herpes?

Pentru a afla ce sunt cui trebuie sa ma adresez, unui medic ginecolog sau dermatolog?

va rog putin ajutor! astept raspunsuri!

#2 2011-05-13 15:29:12

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: este posibil sa fie herpes?

mika08 a scris:

doctoressa vin cu intrebare, care nu imi da pace!

Am mare nevoie de un sfat. Astazi am "descoperit" in zona vulvei...un fel de besicutze, sunt mici mici de  tot se pot observa cu ochiul, dar nu ies in evidenta cu nimic ca si culoare . Le-am simtit mai mult prin atingere.
Nu simt mancarimi nici usturimi. nu stiu ce sa zic mai mult ar putea fi si altceva inafara de hpv sau herpes?

Pentru a afla ce sunt cui trebuie sa ma adresez, unui medic ginecolog sau dermatolog?

va rog putin ajutor! astept raspunsuri!

poti apela ori la un medic ginecolog, ori la un medic dermato'venerolog, vei primi un diagnostic.

diagnosticul diferential al unor basicute cum zici tu cuprinde o gramada de posibile lucruri, ca orice fel de basicute in general, asa ca nu o sa afli raspunsul de pe forumuri, ci trebuie sa mergi la medic.

sanatate multa!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.