homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Miligest

#1 2011-05-14 14:32:10

adry22ab
Membru
Inregistrat: 2011-05-14

miligest

iau miligest de 3-4 ani(l indicatia ginecologului) si acum vreau s raman insarcinata pot?sau sunt cv probleme?tre neaparat s mrg l ginecolog?sau le las pur si simplu.am uitat s va spun k yo am rh negativ si sotul pozitiv are cv?

Ultima oara a fost editat de adry22ab (2011-05-16 12:18:37)

#2 2011-05-14 16:48:09

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: miligest

teoretic poti sa le lasi azi si maine sa ramai gravida fara sa fie probleme.

acuma sunt pareri impartite pe tema asta in sensul ca unii recomanda o pauza de cateva luni intre momentul in care le intrerupi si cel in care incerci sa ramai pentru a lasa organismul sa isi revina la normal, altii spun ca nu e nici o problema.
se poate si sa nu ramai chiar imediat deoarece poate dura putin pana cand ovarele isi reiau activitatea, iar atunci cand o reiau poti avea ovulatii multiple (asta daca vrei gemeni lol )

oricum, inainte de a va pune pe treaba e indicat sa faci un control pentru a vedea daca nu cumva sunt probleme. de asemenea stiu ca exista o serie de analize pe care femeile care intentioneaza sa ramana gravide ar fi indicat sa le faca

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.