|
Nu esti logat.
Sangerari, Laurina si altele#1 2011-05-16 15:25:18
sangerari, Laurina si alteleam si eu o "mica problema". iau laurnina de vreo 8 luni si luna trecuta am observat ca flaconul era expirat, dar din pacat am observat cand eram deja la ultima pastila, luna aceasta in schim cum am inceput sa le iau, am avut o mica durere de ovare, o secretie vaginala vreo 3 saptamani care a dus la o sangerare maronie azi (ca in ultima zi de menstruatie). mai continui cu laurina? problema e ca eu inainte am avut si hpv, cu gradul cel mai scazut de pericol. m-am operat (pe col) si apoi am luat anticonceptionale impreuna cu niste ovule antiseptice si medicamente pt stimularea imunitatii. o alta problema ar mai fi, ca acum am 2-3 cosulete pe partea externa a vaginului (pe extremitati exact pe labiile mari langa bagin). sunt destul de speriata pentru ca din pacate nu sunt in tara si voi reveni abia peste 2 luni. Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un sfat as fi mai mult decat recunoascatoare. Offline #2 2011-05-17 08:57:06
Re: sangerari, Laurina si alteleParerea mea e sa iei in continuare Laurina, e posibil ca singerarea de care vorbesti sa nu se repete. Oricum, e a nu are nici o legatura nici cu hpv-ul si nici cu operatia ta de pe col...cum nici cosuletele nu au Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|