|
Nu esti logat.
Cum sa devii o persoana indiferenta :)#1 2011-05-16 22:35:08
Cum sa devii o persoana indiferenta :)Salutare tuturor....vreau sa fac o schimbare in viata mea...sa devin mai indiferent fata de cei din jur...personalitatea mea actuala nu imi aduce multe " castiguri " de ex : cu fetele ma port foarte deschis , sunt glumet si le dau multa atentie...sau cu prietenii...vreau sa fiu mai indiferent fata de tot ce e in jurul meu va rog niste sfaturi in privinta asta multumesc!!! Offline #2 2011-05-16 22:38:43
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Pur si simplu fii...indiferent Detaseaza-te de cei din jur. Nu sa te izolezi...pur si simplu nu mai lua personal tot ceea ce se intampla in jurul tau,fii tu insuti priorittea ta numarul 1 Offline #3 2011-05-16 22:45:19
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)exact, continua sa te porti frumos cu toata lumea, dar nu uita ca tu esti pe primul lor...si ai grija sa nu iti faci niciodata rau tie insuti incercand sa faci bine altora "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #4 2011-05-16 22:46:31
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Pai cam asta mi se intampla intotdeauna vreau sa fac sa fie bine si tot eu cad de " fraer..." Offline #5 2011-05-16 22:50:05
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Asa se intampla tuturor cand fac bine,nu esti tu singurul. Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-16 22:51:46
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Sti ...slabiciunea mea e ca ma atasez foarte repede de o persoana si incep sa tin la ea .... si vreau sa fac sa fie totul oke sa fie bine dar nu imi iese de fiecare data...si pe mine cad toate...deasta vreau sa devin indiferent.... Offline #7 2011-05-16 22:58:07
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)e bine sa te straduiesti sa fie totul bine in relatiile tale, dar trebuie sa intelegi ca nu totul depinde de tine....incearca sa nu oferi mai mult decat primesti, sau cel putin nu mult mai mult....trebuie sa existe un echilibru intre aceste doua aspecte, altfel intotdeauna cel care da mai mult are si mai mult de suferit... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2011-05-16 23:04:10
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Sti ....cateodata de ex cu fetele...imi zic " Mai omule tu exagerezi esti prea insistent " dar am o frica care imi zice ca daca o sa o las mai moale...no sa ma mai caute si o pierd.... Offline #9 2011-05-16 23:08:12
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Cand o sa rezolvi problema cu frica automat o sa creasca si indiferenta/ o sa scada insistenta. Gandeste-te logic, daca cineva vrea sa ramana langa tine o face...ca o cauti tu toata ziua sau nu. Offline #10 2011-05-16 23:13:33
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)exact, cine sta cu tine sta cu tine pentru ca vrea sa stea cu tine, daca nu vrea poti sa te pui si in limba si tot n-o sa stea! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #11 2011-05-17 17:06:05
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Inteleg , nu toata lumea merita atentie ... mai atept sfaturi ms pentru cele date pana acum >< Offline #12 2011-05-17 18:00:27
Re: Cum sa devii o persoana indiferenta :)Schimbarile nu se fac peste noapte, nu apesi pe un buton si ai alta personalitate ci necesita timp, acomodare, perseverenta si foarte important sa crezi cu tarie in noua ta "filosofie de viata" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|