|
Nu esti logat.
Vaginita?#1 2011-05-14 18:34:59
vaginita?buna fetelor. am cateva nelamuriri, sper sa ma puteti ajuta. mi-am facut analizele de sange si urina, iar in urma rezultatelor, doctora mi-a spus ca banuieste ca as vaea o infectie urinara, implicit, vaginita. ce inseamna asta? este un BTS, adica se transmite de la un parter la celalalt? tin sa mentionez ca totusi secretiile mele sunt lipsite de miros, doar usor albicioase.se vindeca usor?in cazul in care este prezenta aceasta vaginita de mai mult timp, la ce riscuri am fost expusa sau sunt? Offline #2 2011-05-19 08:39:39
Re: vaginita?nu poate sa ma ajute si pe mine nimeni:(? va rooogg Offline #3 2011-05-19 08:56:33
Re: vaginita?am luat analizele de la sediment-urina. valori Offline #4 2011-05-19 09:23:07
Re: vaginita?pentru ca iei logest ti s-a diminuat cantitativ menstra, nu este nici o problema...ai aici http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina … e/vaginita ceva despre vaginita, este o inflamatie sau o iritatie a vaginului si trebuie tratata corespunzator, Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|