homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita?

#1 2011-05-14 18:34:59

pisukka
New member
Inregistrat: 2010-12-12

vaginita?

buna fetelor. am cateva nelamuriri, sper sa ma puteti ajuta. mi-am facut analizele de sange si urina, iar in urma rezultatelor, doctora mi-a spus ca banuieste ca as vaea o infectie urinara, implicit, vaginita. ce inseamna asta? este un BTS, adica se transmite de la un parter la celalalt? tin sa mentionez ca totusi secretiile mele sunt lipsite de miros, doar usor albicioase.se vindeca usor?in cazul in care este prezenta aceasta vaginita de mai mult timp, la ce riscuri am fost expusa sau sunt?

si inca ceva, iau logest de un an si jumatate. menstruatia mea etse din ce in ce ami scurta, nu mai am acele sangerari abundente de anul trecut, acum ma tine aproximativ 4 zile si sangerare mai putina decat inainte, dar mai apar unele cheaguri. menstra mea tinea si 5 zile,primele 2 avand sangerare abundenta. este ceva rau in asta?poate fi o rpoblema?nu am mai apucat sa vb cu dotora mea, am uitat de tot cand am auzit de vaginita.

#2 2011-05-19 08:39:39

pisukka
New member

Re: vaginita?

nu poate sa ma ajute si pe mine nimeni:(? va rooogg

#3 2011-05-19 08:56:33

pisukka
New member

am luat analizele de la sediment-urina. valori

Hematii (citometrie in flux) 3.5 /μL < 30.7
* Leucocite (citometrie in flux) 4.1 /μL < 39
* Celule epiteliale scuamoase (citometrie in flux) 3.7 /μL < 45.6
* Cilindri (citometrie in flux) 0.26 /μL < 2.4

va rog, ma ajuta si pe mine cinevaaa?

#4 2011-05-19 09:23:07

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

pentru ca iei logest ti s-a diminuat cantitativ menstra, nu este nici o problema...ai aici http://www.i-medic.ro/sanatate-feminina … e/vaginita  ceva despre vaginita, este   o inflamatie sau o iritatie a vaginului si trebuie tratata corespunzator,

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.