homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Momente frumoase-2

#20 2008-09-18 23:39:21

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Momente frumoase

Eu am de cand sa-l pun sa-mi faca un top cu cele mai deosebite momente din relatia noastra sa vad si eu cam care e diferenta intre mine si el...ca poate ei ma gandesc ca percep altfel lucrurile si simt poate altfel. smile

Ultima oara a fost editat de iubi (2008-09-18 23:39:31)

#21 2008-09-18 23:40:07

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

iubi a scris:

Eu am de cand sa-l pun sa-mi faca un top cu cele mai deosebite momente din relatia noastra sa vad si eu cam care e diferenta intre mine si el...ca poate ei ma gandesc ca percep altfel lucrurile si simt poate altfel. smile

puuuu.... la asta nu m`am gandit lol
il pun si eu diablo dar n`o sa vrea

Dragostea nu se stă, se face.

#22 2008-09-19 01:24:29

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

iubi a scris:

eu l-am pus si are in minte chiar mai multe momente frumoase decat mine lol ...sunt multe care eu nu am stiut sa le apreciez dumbom dar cand imi spune el imi dau seama visslar sunt.
Oricm ca il am pe el e cea mai mare fericire hjarta nu credeam ca o sa imi gasesc asa un barbat,merita nota 10+.Pfuai...oare il merit? tillfreds

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#23 2008-09-19 09:23:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

iubi foarte frumos topic... cand spuneaide bradut si bunatati mi-au dat lacrimile...anul asta bradutul il vom impodobi cu baby in casa noastra... hjarta

in fiecare zi cred ca exista un moment magic. trebuie doar sa il recunoastem smile

mami de minuni hjarta

#24 2008-09-19 09:30:02

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

vaaai...nu mai pomeniti de craciun....iaca a mai trecut un an si acusi vine iar... applause e si sarbatoarea mea preferata...deschisesem eu un topic anu' trecut, oare o mai fi pe undeva...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-09-19 09:39:06

angels
Full member
De la: fetesti
Inregistrat: 2008-09-05

foarte frumos ....daca le citesti este imposibil sa nu-ti amintesti de atatea momente placute ....fiecare dintre noi am trait momente frumoase  dar parca e mai frumos cand ne amintim cu drag de ele...
bravo!si va multumesc! nu aveam o zi prea buna dar voi m-ati facut sa ma simt mai bine

totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat

#26 2008-09-19 09:40:53

o'hara
Platinum member

nicolle_rox a scris:

vaaai...nu mai pomeniti de craciun....iaca a mai trecut un an si acusi vine iar... applause e si sarbatoarea mea preferata...deschisesem eu un topic anu' trecut, oare o mai fi pe undeva...

facim altu big_smile

mami de minuni hjarta

#27 2008-09-19 09:45:55

Soleil
Addicted member

eu_vreau a scris:

nicolle_rox a scris:

facim altu big_smile

nee ca l-am gasiiiit http://forum.anticonceptionale.ro/t1117 … nului.html applause applause applause

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#28 2008-09-19 09:48:07

o'hara
Platinum member

imi aduc aminte de topic-ul asta...cand scriam in el...puteam manca numai paine cu rosii si busuioc...bai a trecut un an hjarta

si ce discutii lungi pe mess aveam puss

mami de minuni hjarta

#29 2008-09-19 09:57:05

Soleil
Addicted member

da...iaca a trecut un an aproape... probabil ca pe mess te bateam la cap cu frigu' din casa...numai la asta ma gandesc iarna lol

Thé à la menthe hjarta

#30 2008-09-19 09:58:06

o'hara
Platinum member

si eu cu statul in pat...hai fata ca mi-ai dat si joculete big_smile

trece timpuil repede cand ai oamenii dragi langa tine hjarta

mami de minuni hjarta

#31 2008-09-19 10:04:44

Soleil
Addicted member

eu_vreau a scris:

si eu cu statul in pat...hai fata ca mi-ai dat si joculete big_smile

trece timpuil repede cand ai oamenii dragi langa tine hjarta

hai ca ajungem offtopic aici...sau na, se incadreaza la momente frumoase... rodnar da, tin minte, joculete, parca si vreo 2 carti ti-am trimis..."Dragostea in vremea holerei"...rotfl acu' pe bune, incepe sa ma cam lase memoria in ultimul timp...si eu care tineam minte tot sad

Thé à la menthe hjarta

#32 2008-09-19 11:29:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu am avut parte de tot ce e scris acolo (chiar si de aia cu facturile, anul trecut, cand abia ne mutasem impreuna, ne-au platit ai mei facturile cat am fost in concediu.... dar nu m-am bucurat prea tare, deja pompasera prea multi bani in noi)

momente frumoase.... pai sunt asa de multe, ca nici nu-mi amintesc.... ia sa vad cateva:
- cand eram copil si ma duceau ai mei la munte... si mergem singura pe traseu si plangeam de... frumusetea din jur
- cand ma uitam in ochii unui caine vagabond la care i-am dat ceva de mancare
- cand ma rugam si uitam de tot ce e in jur... timpul curgea mai incet si era doar liniste
- cand am mers prima data in fagaras.... am stat 10 zile, timp in care am fost alt om si am trait la alti parametri.... momenmtul mai putin fericit a fost cand am ajuns acasa, mi-am amintit de "realitate"... si eram prea deschisa ca s-o mai suport. daca tipa mama la mine, ma duceam in pod si boceam
- cand m-a asteptat iubi prima data la "barul nostru"... infrigurat, pe un ger crancen... sa-mi spuna ca ma iubeste
- cand, despartiti fiind, la regim de "prieteni", il ajutam cu o traducere... si, intre fisierele text trimise pe mess, a "scapat" si o poza... mana lui, scanata, tinand o hartiuta pe care scrisese ce ar face si ar simti daca ar fi... o tasta de pe tastatura mea big_smile. inutil sa spun ca dupa cateva dintr-astea n-a mai tinut "desparteala"
- primul an impreuna... a fost un mare si unitar "moment fericit"... amandoi traiam cu atata intensitate, incat in tot ceea ce faceam in timpul zilei eram iubire.... ca ecou al celor 1-2 ore pe care le petreceam impreuna
- practicile din facultate... mi le amintesc ca momente de descoperire a unor Oameni.... a unor amintiri si a unor foarte frumoase locuri din tara asta
- cand m-a cerut in casatorie prima data (si atunci eram despartiti, dupa vreun an de prietenie... eu ma grabeam, el era trist si ar fi vrut sa mai stea cu mine... si m-a intrebat. a doua oara m-a intrebat in timp ce faceam dragoste.... iar ultima data nu m-a mai intrebat pe mine, ci direct pe tata lol )
- apropo de dragoste... prima noastra data (ma rog, prima mea data si prima noastra data impreuna). si alte nopti...  intr-o mansarda inchiriata, privind luna prin acoperis, ascultand muzica... si mirandu-ne ore intregi de iubirea noastra
- cand am salvat anul asta un catel din padure... scheuna, l-am luat si, cand ne-am urcat in masina, mi-a adormit epuizat in brate... a avut incredere din prima clipa
- cununia.... mai fericita decat atunci cred ca voi fi doar intr-un anume moment...

si cate ar mai fi... si cu parintii... si, mai ales, cu iubi. oricum.... eu una sper sa adaug curand pe lista singurul moment pe care inca nu-l cunosc... si care m-ar face cea mai fericita fiinta de pe pamantul asta: momentul in care voi vedea "a doua liniuta".... si momentul in care voi aduce pe lume copii smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#33 2008-09-19 11:35:56

Soleil
Addicted member

frumoase momente...

Thé à la menthe hjarta

#34 2008-09-19 20:00:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

frumos topic hjarta

ce stare ai cand razi pana te doare burta hjarta
eram intr-un timp intr o gasca nebuna rau -acum ne am mai distantat- si radeam pana cadeam pe jos...
sau sa razi fara motiv big_smile
am  sa mai scriu big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#35 2011-05-19 20:05:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mi-am adus aminte de o intamplare de asta vara la Folk You 2010. Stiti ca sunt fascinata de Cenaclul Flacara si de tot ceea ce insemna e si nu o data am spus ca mi-as dori macar o zi sa traiesc vremurile aceleal. Ei bine, una din persoanele de la Cenaclu pe care mi-as fi dorit sa le ascult in concert a fost Tatiana Stepa care din pacate a murit inainte sa pot face acest lucru. Ei bine vara trecuta pentru prima oara la Folk You a fost invitata DOAR Magda Puskas, fara Tatiana. sad Cel mai frumos moment a fost cand toata lumea canta melodia "La o cana cu vin" exact ca la Cenaclu hjarta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.