|
Nu esti logat.
Momente frumoase-2#20 2008-09-18 23:39:21
Re: Momente frumoaseEu am de cand sa-l pun sa-mi faca un top cu cele mai deosebite momente din relatia noastra sa vad si eu cam care e diferenta intre mine si el...ca poate ei ma gandesc ca percep altfel lucrurile si simt poate altfel. Ultima oara a fost editat de iubi (2008-09-18 23:39:31) Offline #21 2008-09-18 23:40:07
Re: Momente frumoase
puuuu.... la asta nu m`am gandit Dragostea nu se stă, se face. Offline #22 2008-09-19 01:24:29
eu l-am pus si are in minte chiar mai multe momente frumoase decat mine ...sunt multe care eu nu am stiut sa le apreciez dar cand imi spune el imi dau seama sunt. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #23 2008-09-19 09:23:02
Re: Momente frumoaseiubi foarte frumos topic... cand spuneaide bradut si bunatati mi-au dat lacrimile...anul asta bradutul il vom impodobi cu baby in casa noastra... mami de minuni Offline #24 2008-09-19 09:30:02
Re: Momente frumoasevaaai...nu mai pomeniti de craciun....iaca a mai trecut un an si acusi vine iar... e si sarbatoarea mea preferata...deschisesem eu un topic anu' trecut, oare o mai fi pe undeva... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#25 2008-09-19 09:39:06
Re: Momente frumoasefoarte frumos ....daca le citesti este imposibil sa nu-ti amintesti de atatea momente placute ....fiecare dintre noi am trait momente frumoase dar parca e mai frumos cand ne amintim cu drag de ele... totul in viata este posibil...trebuie numai sa vrei cu adevarat Offline #26 2008-09-19 09:40:53
facim altu mami de minuni Offline #27 2008-09-19 09:45:55
nee ca l-am gasiiiit http://forum.anticonceptionale.ro/t1117 … nului.html "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #28 2008-09-19 09:48:07
Re: Momente frumoaseimi aduc aminte de topic-ul asta...cand scriam in el...puteam manca numai paine cu rosii si busuioc...bai a trecut un an mami de minuni Offline #29 2008-09-19 09:57:05
Re: Momente frumoaseda...iaca a trecut un an aproape... probabil ca pe mess te bateam la cap cu frigu' din casa...numai la asta ma gandesc iarna "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #30 2008-09-19 09:58:06
Re: Momente frumoasesi eu cu statul in pat...hai fata ca mi-ai dat si joculete mami de minuni Offline #31 2008-09-19 10:04:44
hai ca ajungem aici...sau na, se incadreaza la momente frumoase... da, tin minte, joculete, parca si vreo 2 carti ti-am trimis..."Dragostea in vremea holerei"... acu' pe bune, incepe sa ma cam lase memoria in ultimul timp...si eu care tineam minte tot "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #32 2008-09-19 11:29:35
Re: Momente frumoaseeu am avut parte de tot ce e scris acolo (chiar si de aia cu facturile, anul trecut, cand abia ne mutasem impreuna, ne-au platit ai mei facturile cat am fost in concediu.... dar nu m-am bucurat prea tare, deja pompasera prea multi bani in noi) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #33 2008-09-19 11:35:56
Re: Momente frumoasefrumoase momente... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #34 2008-09-19 20:00:51
Re: Momente frumoasefrumos topic Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #35 2011-05-19 20:05:21Re: Momente frumoasemi-am adus aminte de o intamplare de asta vara la Folk You 2010. Stiti ca sunt fascinata de Cenaclul Flacara si de tot ceea ce insemna e si nu o data am spus ca mi-as dori macar o zi sa traiesc vremurile aceleal. Ei bine, una din persoanele de la Cenaclu pe care mi-as fi dorit sa le ascult in concert a fost Tatiana Stepa care din pacate a murit inainte sa pot face acest lucru. Ei bine vara trecuta pentru prima oara la Folk You a fost invitata DOAR Magda Puskas, fara Tatiana. Cel mai frumos moment a fost cand toata lumea canta melodia "La o cana cu vin" exact ca la Cenaclu Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|