homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va imbracati in cluburi?

#1 2007-11-20 22:30:06

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Cum va imbracati in cluburi?

Fetelor,voi cum va imbracati in cluburi si discoteci cand mergeti?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2 2007-11-20 22:44:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: Cum va imbracati in cluburi?

fistichiu..kt mai posibil...tot ce nu-mi permit sa port on the day light iau on the night light dak se poate zike asa... Bine,aku nu va imaginati k imi iau un top dala de mi se vad toate alea si fusta pana la buci..regula asta o tin si in club...dak iau o fusta scurta bluza sa fie kt de kt,si invers...
  Ma machiez mai strident si accesori kt cuprinde,bratarici si bratarele..etc
   oricum,per total merg rar in club...si atunci knd merg imi place sa simt k ma duc in club smile

Poor is the man whose pleasure depends on another

#3 2007-11-20 23:31:52

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

eu nu ma imbrac foarte diferit ... eventual ceva mai indraznet ... si ce nu prea port ziua ... de machiat nu exagerez da fac ceva mai special tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#4 2007-11-20 23:35:16

skumpi
Vizitator

de obicei blugi...tocuri si o bluzita nu f eleganta dar mai subtzire...sa zic asa ...accesorii normal si un machiaj care cuprinde si farduri d ochi...si imi pun si ruj big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.