|
Nu esti logat.
Dupa avort#1 2011-05-20 18:50:28
Dupa avortBuna, am o problema, acum 7 luni am facut un quretaj, aveam 3 saptamani de sarcina, a fost greu si inca e, sa trec peste, la fel si prietenul meu inca se gandeste la acel copil, avem aproape 2 ani si jumatate. Problema este ca nu mai e la fel, nu mai e ca inainte de avort, ma refer la cum ma simt eu, nu am luat anticonceptionale niciodata, dupa avort ne-am protejat doar cu prezervativ, adevarul este ca nu e la fel ca fara prezervativ. Cand sunt in perioada aceea a lunii, nu facem nimic, iar cand facem e ca si cum abia ce-am fi facut, adica se simte asa gol acolo. Practic nu mai simtim nimic, niciunul dintre noi. Nu mai sunt stramta, inainte daca nu faceam 2 zile eram foarte foarte stramta, iar dupa ce am facut avortul, la o luna ne-am culcat, mi-a zis ca se simte ceva lipsa acolo, eram asa mare acolo, ca si cum abia ce-as fi facut...ce sa fac Eu sper ca e din cauza prezerrvativului, o sa iau anticonceptionale, sper sa fie prezervativul de vina... ? Nu vreau sa ne despartim, nu vreau ca asta sa ne afecteze, va rog frumos sa-mi spune-ti ca se poate face ceva, vi s-a intamplat si voua? Va multumesc ! Offline #2 2011-05-20 19:07:51
Re: Dupa avortnu se face intrerupere la 3 saptamani, deoarece nu se vede nimic la echografie, iar curetajul e o operatie'' cu ochii inchisi'', pt ca dr nu vede nimic, de aceea e f impotanta echografia Offline #3 2011-05-20 19:13:58
Re: Dupa avortMai fetita,cum sa faci tu un avort la 3saptamani,cand la 3saptamani nici medicul nu iti confirma ca esti insarcinata! Offline #4 2011-05-20 19:17:05
Re: Dupa avortImi cer scuze, la 3 saptamani am fost prima data la control, dupa o saptamana am facut avort, l-am vazut, era cat o unghie la 3 saptamani Offline #5 2011-05-20 19:24:18
Re: Dupa avortvarsta unei sarcini se socoteste incepand cu prima zi cand ti-a venit menstruatia ultima oara, in cele mai fericite cazuri, la CM regulat de 28 zile, 3 saptamani de sarcina inseamna 21 de zile un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-20 19:24:40
Re: Dupa avortAha,si cum se vedea mai exact la 4saptamani?? Era cat unghia,si se vedea cu maini,picioare,ochi,right? Offline #7 2011-05-20 19:26:32
Re: Dupa avortla aproape 3 saptamani de sarcina mi-am facut 3 teste de sarcina, la toate mi-a iesit ca sunt insarcinata, apoi am fost la control, si la ecograf mi-a aratat, mi-a zis ca are in jur de 3 saptamani Offline #8 2011-05-20 19:28:01
Re: Dupa avortCosmina stai, cred ca vorbim pe rand si ne intelegem la gramada, cum socotesti tu cele 3 saptamani? de cand ti-a intarziat? un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #9 2011-05-20 19:31:58
Re: Dupa avortangel,poate te la muresti tu... Eu una,din cunostintele mele,stiu ca la 3sapt nu se vede mai nimic la eco,in niciun caz cat unghia Offline #10 2011-05-20 19:32:25
Re: Dupa avortpe 8 septembrie am avut contactul sexual neprotejat, iar la o saptamana si ceva trebuia sa-mi vina menstruatia, nu mi-a venit, am asteptat o saptamana si mi-am luat un test de sarcina, mi-a iesit pozitiv, apoi mi-am mai luat 2, la fel...pe 1 octombrie mi-am facut ecografia, iar pe 8 am facut quretajul Offline #11 2011-05-20 19:36:35
Re: Dupa avortcosmina pai vezi ca ne intelegem, tu aveai de fapt 6-7 saptamani ceea ce mi se pare foarte corect acum , cum ti-am spus sarcina nu se calculeaza de la ziua in care nu te-ai protejat , ci din ziua cand ti-a venit ultima menstruatie (din cate spui tu ai ovulat tarziu) Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-05-20 19:39:43) un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #12 2011-05-20 19:47:14
Re: Dupa avortMie tipa aia mi-a zis ca am 3 saptamani de sarcina, avea cel mai bun cabinet din oras, cand a auzit ca vreau sa fac quretaj a inceput sa imi vorbeasca urat, sa se rasteasca la mine si am fost la un alt cabinet si mi-am facut alt ccontrol dupa o saptamana, iar cand le-am zis ca am doar o luna de sarcina, au zis: "lasa, cu cat mai repede, cu atat mai bine..."...Ceea ce am spus e adevarat, chiar asa mi-au zis... Offline #13 2011-05-20 19:51:09
Re: Dupa avorte vorba de varsta ecografica, ceea ce e total diferit de varsta sarcinii un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|