homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hpv, condiloame si otetul de mere

#1 2011-05-19 23:31:07

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

Hpv, condiloame si otetul de mere

Buna seara!
Am fost diagnosticata anul acesta cu HPV risc crescut.
Am facut toate cele necesare, la clinica Micomi.Investigatii, papanicolau, colposcopie.Mi-a spus ca deocamdata este totul in regula. Singurele chestii nelalocul lor erau cele doua condilloame pe care le am in zona dintre fese. Mi-a zis ca ptr acelea trebuie sa caut un medic dermatolog.
Am citit pe net de curand ca otetul de mere  este folosit de doctori pt a tampona zona si pt a scoate astfel in evidenta condiloamele care nu se vad cu ochiul liber. Am facut si eu astazi asemenea, din curiozitate. S-a albit toata zona vaginului. si mai proeminent niste puncte ca niste basicute. Deci, inseamna ca am si in interiorul labiilor si poate chiar in vagin?! supa
Voi ce stiti de aceasta metoda?
Am inteles ca sunt persoane care s-au tratat folosind comprese cu otet de mere.

Ultima oara a fost editat de dana22 (2011-05-19 23:33:32)

#2 2011-05-20 08:48:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Hpv, condiloame si otetul de mere

e drept ca exista tehnici de evidentiere cu acid acetic...e drept ca poti avea si condiloame mici, care nu se vad din prima
despre tratamentul cu comprese cu otet de mere ...nu cred in el. Mergi la dermatolog

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2011-05-20 23:30:21

dana22
Full member
Inregistrat: 2006-10-28

Re: Hpv, condiloame si otetul de mere

Astazi este a doua zi dupa ce mi-am aplicat otet de mere pe papiloamele acelea. Nu stiu, nu as vrea sa ma pripesc dar mi se pare ca este o schimbare. Intradevar, ieri, dupa ce m-am dat, erau albe. Toata noaptea am tinut pe ele o compresa cu otet. Azi dimineata isi marisera putin dimensiunile si , pe seara, exact cum scriau si cei cativa care au incercat aceasta metoda "neortodoxa" au inceput sa se inchida la culoare. Am inetes ca in final se innegresc si cad. Maine dimineta astept sa vad daca isi mai schimba culoarea.
Se pare ca ptr cele din exteriorul vaginului functioneaza.
Dar in interior acel otet este de nesuportat. Desi am observat aparitia a numeroase crestaturi mici.
Ce sa fie acelea? Tot papiloame mai mici si ingramadite? sau asa este costructia peretelui vaginal?

Ultima oara a fost editat de dana22 (2011-05-20 23:31:47)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.