homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vesnica intrebare... Oare ma place?-2

#20 2011-05-21 23:15:25

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Vesnica intrebare... Oare ma place?

BiancaElena a scris:

whatever...
Majoritatea fetelor la 14 ani,sunt preocupate de cum se pune prezervativul,sau cum se administreaza pastiluta de a2a zi smile

ceea ce e trist, daca ma intrebi pe mine. comparativ cu ce ai enuntat tu, preocuparile acestei fete sunt foarte "cuminti"

bebe V., soarele si luna

#21 2011-05-21 23:16:43

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Da april,asta era si ideea mea. Am probleme cu exprimarea astazi lol

#22 2011-05-22 09:12:01

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

mda, clar forumul a luat-o razna. Fata a pus o intrebare decenta si a fost luata la misto  roll

draga user nou, sincer nu am un sfat ptr tine pt ca eu nu am fost pua in situatia asta, nu pot decat sa iti spun sa incerci sa fii mai relaxata, sa nu ii mai eviti privirea si cum spunea si lelaina sa bati apropuri cum e ala cu inghetata, sa ii spui ca ai pofta insa sfatul meu: nu il invita tu la inghetata...ori e baiat ori e pampalau...daca nu pricepe aluziile atunci e mai bine sa cauti unul mai dezghetat care stie ce vrea pe lumea asta. Iti urez bafta si sa iasa cum vrei tu tummenupp

Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2011-05-22 09:15:39)

#23 2011-05-22 09:24:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

sleeping_beauty a scris:

...ori e baiat ori e pampalau...daca nu pricepe aluziile atunci e mai bine sa cauti unul mai dezghetat care stie ce vrea pe lumea asta. Iti urez bafta si sa iasa cum vrei tu tummenupp

Exact smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#24 2011-05-22 09:35:35

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu daca as fi in locul tau as organiza o "ieseala" la un film cu mai multi colegi.. si m-as aseza langa el.. restul.. ramane de vazut
oricum bafta smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Publicitate

loading...

#25 2011-05-22 10:54:50

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Zambeste-i cand se uita la tine, sau fa-i din ochi cateodata, cand mergeti voi spre casa cauta sa il intrebi ceva astfel incat sa existe o discutie in doi. Spre exemplu fa-te ca nu stii ceva la calculator si intreaba-l pe el daca e priceput sau ceva de genul. Fa rost de id.ul lui de mess si roaga-l sa te ajute la ceva...cel mai bine e tot in sfera asta a calculatoarelor. Tin minte ca eu cu fostul prieten din liceu am inceput sa vorbim tot asa. Nu facusem intentionat dar nu stiam cum sa "tai" o melodie ca sa o pun pe telefon ca ton. Cineva din clasa de la el mi-a dat id.ul si de acolo...
Mult succes!

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2011-05-22 10:57:49)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#26 2011-05-22 12:45:51

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

e bine ca vrea sa ataraga baieti lol tummenupp

deobicei, 2 perosane care sa plac reusesc sa se destinda destul de greu... exista o tensiune lol poate asta e si la voi, si s-a format gresit "conceptul" ca-i place de prietena ta... daca tu crezi si simti altceva

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.