|
Nu esti logat.
Durere de burta?-2#20 2008-09-03 11:19:33
Re: durere de burta?okey.. ms Unde dragoste nu e, raman doar sticlele.. Offline #21 2008-09-03 11:20:09
Re: durere de burta?cu placere sa ne spui cum iti mai e Offline #22 2010-04-01 11:05:58
Re: durere de burta?Acum doua zile am inceput sa ma spal pe cap cu apa calaie-m-am gandit ca vine fierbinte pe parcurs dar nu a venit- si am continuat dusul asa. M-a durut burta in partea de jos dreapta si apoi dupa cateva ore spatele..cand merg cateodata ma doare spatele jos desupra coccisului de mor..musai sa ma asez undeva, apoi daca ma asez si imi scot fundul tare in spate imi trece...Dupa vreo cinci minute de mers sau de stat in picioare iar ma apuca durerea...mentionez ca am si o scolioza veche inca din clasa a saptea iar in weekend o mai iau pe fiimea de 3 ani in brate cand nu vrea sa mearga de manutza...ce poate fi, spatele, ovarele sau rinichii? Ma gandesc serios la o radiografie sau un RMN desi am inteles ca e f scump...ce imi recomandati?Mama mea are hernie de disc, poate fi si la mine o hernie? I love you. Remember. They cannot take it Offline #23 2010-04-05 21:34:09
Re: durere de burta?Ma gandesc sa fac un ecograf totusi abdominal maine cand se va putea. Daca stau mai mult de 10 minute in picioare ma apuca durerea. Si din spate(sageti puternice) si in fata, burta jos(tot asa ca o sageata puternica ma tem si sa respir, parca m-as rupe). Oare ecograf abdominal e valabil daca e vorba de rinichi sau unde sa ma duc? Ma gandesc ca sa apelez un medic internist-medicul de familie nu este in orasul in care sunt acum... I love you. Remember. They cannot take it Offline #24 2010-04-05 21:38:04
Re: durere de burta?ani un ecograf nu strica,dar pe mine durerile ma fac sa ma gandesc la coloana. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2011-05-22 08:29:48Re: durere de burta?cred ca am mai scris aici dar problema e inca de acualitate: pe tot parcursul lunii cel putin o data pe zi am o durere de burta ca la menstra. O vreme a disparut acum vad ca ma doare din nou. La ce fel de consult ar trebui sa merg, ginecologic sau la ecografie? E posibil sa fie pe baza hormonala? Adica anticonceptionalele pe care le iau sa nu fie tocmai potrivite pentru mine? Le-am schimbat de vreo 3 ori la sfatul doctorului, cel mai bine m-am simtit cu Logest care in schimb imi omora libidoul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #26 2011-05-22 09:36:15
Re: durere de burta?fa o eco emi, durerile alea pot indica niste chistulete, apoi mergi la ginecolog cu rez de la eco Offline #27 2011-05-22 21:39:17
Re: durere de burta?am dureri de burta,cred de ovare de aproximativ 2 luni.luna asta mi-a intarziat si ciclul.trebuia sa vina acum cinci zile,dar nu da semne ca ar veni.am facut si test de sarcina,a iesit negativ.durerile nu ma lasa deloc si am si o stare generala proasta...ce o fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|