homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pot fi ?nsărcinată?

#1 2011-05-23 08:34:39

aura_ro
New member
Inregistrat: 2007-01-18

Pot fi ?nsărcinată?

Miercuri am avut un contact neprotejat, menstruatia s-a terminat duminica trecută, acum 2 zile am avut o sangerare iar ptr ca a fost un weekend agitat si cu multe de sărbătorit, s?mbăta am băut foarte putina tequila nici macar un shut, diminca dimineața mi-a fost greata iar azi ?mi este iar si aseară am băut c?teva guri de bere. Nu am mai avut problema asta. Oare sa fie un semn de sarcina?

#2 2011-05-23 08:39:25

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Pot fi ?nsărcinată?

Semnele de sarcina: greata si aletele nu apar atat de devreme...si nici sangerarea de nidare. spui ca miercuri ai avut contact sexual neprotejat...si in weekend ti-a fost rau...e prea devreme. Fa un test de sacrina la 3 saptamani de la acel contact de miercuri, deci in a 22-a zi, cu prima urina de dimineata.

#3 2011-05-23 08:48:27

aura_ro
New member
Inregistrat: 2007-01-18

Miercuri a fost ultimul contact neprotejat, au mai fost dar el s-a ferit. Ideea e ca am avut menstruatia. Sunt cam nerabdatoare sa aflu

#4 2011-05-23 09:07:47

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

aura pai tu menstruatia ai avut-o inainte de contactul neprotejat, deci nu mai conteaza, ai fi putut fi in perioada fertila , semnele chiar nu au cum sa apara asa repede , iar cu nerabdarea nu prea ai ce face decat sa astepti , simone ti-a zis bine, faci un test la 3 saptamani de la ultimul contact neprotejat

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#5 2011-05-23 09:13:18

kaaori
Membru
Inregistrat: 2011-05-23

Buna.pe 12 mai am avut menstruatie, pe 22 mai am avut un contact sexual, neprotejat, dar persoana nu a ejaculat in interior( insa cateva picaturi a ajuns pe vulva.eu m--am sters repede)Am intrebat iubitul daca a resusit la timp si m-a asigurat ca da. Totusi am o mica frica..caci dupa calculare as fi in prima zi de fertilitate (a 11 a zi). Sa mai iau postinor? Va multumesc anticipat de raspuns

Publicitate

loading...

#6 2011-05-23 09:44:42

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

Eu as lua pilula de a doua zi! Si la 3 saptamani de la contact sa faci un test de sarcina.
Mai asteapta pareri totusi

#7 2011-05-23 10:42:10

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

kaaori a scris:

Buna.pe 12 mai am avut menstruatie, pe 22 mai am avut un contact sexual, neprotejat, dar persoana nu a ejaculat in interior( insa cateva picaturi a ajuns pe vulva.eu m--am sters repede)Am intrebat iubitul daca a resusit la timp si m-a asigurat ca da. Totusi am o mica frica..caci dupa calculare as fi in prima zi de fertilitate (a 11 a zi). Sa mai iau postinor? Va multumesc anticipat de raspuns

da.

ca idee, din nou si pentru a mia oara, sunt zeci de metode contraceptive si nu e normal sa nu folosesti macar una. daca o alegi pe cea mai putin sigura, a calendarului, macar pe asta foloseste'o cum trebuie si calculeaza perioada fertila INAINTE de contactul sexual.

succes.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.