homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cea mai buna piscina/strand (Bucuresti si nu numai).-2

#20 2011-05-23 22:38:14

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Cea mai buna piscina/strand (Bucuresti si nu numai).

mihaela01 a scris:

Cel mai bine e sa nu intri in apa daca te duci la stranduri. sigur pleci cu vreo boala de acolo. de cate ori am fost la strand in bucuresti niciodata nu am intrat in bazin pt ca nu am incredere, numai cand vad tiganii aia in apa.  acklad   doar la piscina si la mare intru in apa

mie astea mi se par niste fitze .. daca ar fi asa crezi ca ar mai avea autorizatie? hai totusi sa nu generalizam si sa nu fim rasisti.. in fond si la urma urmei sunt oameni chiar daca sunt mai colorati, apa din stranduri are ff mult clor si e dezinfectata si schimbata zilnic sau maxim la 2 zile. ma mir ca intri in apa de la mare unde se c..a toti si se urineaza.. ca pe plaja rar gasesti o toaleta publica..

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#21 2011-05-24 09:55:59

AnneMaries
Full member
Inregistrat: 2009-12-22

Re: Cea mai buna piscina/strand (Bucuresti si nu numai).

mihaela2289 a scris:

mihaela01 a scris:

Cel mai bine e sa nu intri in apa daca te duci la stranduri. sigur pleci cu vreo boala de acolo. de cate ori am fost la strand in bucuresti niciodata nu am intrat in bazin pt ca nu am incredere, numai cand vad tiganii aia in apa.  acklad   doar la piscina si la mare intru in apa

mie astea mi se par niste fitze .. daca ar fi asa crezi ca ar mai avea autorizatie? hai totusi sa nu generalizam si sa nu fim rasisti.. in fond si la urma urmei sunt oameni chiar daca sunt mai colorati, apa din stranduri are ff mult clor si e dezinfectata si schimbata zilnic sau maxim la 2 zile. ma mir ca intri in apa de la mare unde se c..a toti si se urineaza.. ca pe plaja rar gasesti o toaleta publica..

Subscriu in totalitate!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.