homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mi'e frica..

#1 2011-05-23 10:08:34

alehandra h
New member
Inregistrat: 2011-02-20

mi'e frica..

Bunaaaa....Am o menstruate regulata , trebuia sa'mi vina azi pe 23 , dar inca nu apare...pe 11 mi'am facut un test de sarcina dar a iesit negativ...(nu am scurgerea dinaintea menstruatiei atat de pronuntata....e foarte putina sau chiar lipseste....dar sani mi sau intarit...ca de fiecare data.....si mi'au aparut si cosuri pe fata ) Credeti ca ar putea fi o sarcina ? Ar trebui sa ma ingrijorez ? sad

Allee [: x]

#2 2011-05-23 10:39:00

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: mi'e frica..

alehandra h a scris:

Bunaaaa....Am o menstruate regulata , trebuia sa'mi vina azi pe 23 , dar inca nu apare...pe 11 mi'am facut un test de sarcina dar a iesit negativ...(nu am scurgerea dinaintea menstruatiei atat de pronuntata....e foarte putina sau chiar lipseste....dar sani mi sau intarit...ca de fiecare data.....si mi'au aparut si cosuri pe fata ) Credeti ca ar putea fi o sarcina ? Ar trebui sa ma ingrijorez ? sad

tu crezi ca cineva are un glob de cristal si poate sa iti zica daca esti insarcinata sau nu? ti'ai facut un test pe 11 cand erai la ovulatie de ce? ai avut contact sexual neprotejat?

#3 2011-05-23 10:50:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

alehandra, abia azi e 23, nu inteleg de ce iti faci probleme. ai rabdare. daca nu iei AC, poate chiar sa mai iantarzie cateva zile. si moksha are drepatte: ai avut contacte neprotejate sau de ce te temi de sarcina?

offtopic nu inteleg de ce unii medicii au cateodata un ton arogant-ironic la adresa pacientilor si le vb cu superioritate.

#4 2011-05-23 11:50:30

moksha
Hero member

anca90 a scris:

alehandra, abia azi e 23, nu inteleg de ce iti faci probleme. ai rabdare. daca nu iei AC, poate chiar sa mai iantarzie cateva zile. si moksha are drepatte: ai avut contacte neprotejate sau de ce te temi de sarcina?

offtopic nu inteleg de ce unii medicii au cateodata un ton arogant-ironic la adresa pacientilor si le vb cu superioritate.

offtopic eu nu inteleg de ce tu in mod constant trebuie sa faci asemenea aprecieri si extrapolari si tot in mod constant simti nevoia sa judeci. dar nici nu e problema mea sa inteleg.

desi intelept ar fi sa ignor, totusi raspunsul este simplu, pentru ca medicii sunt oameni si prin urmare au dreptul sa aiba un ton arogant-ironic. nu sunt in calitate de medic pe acest forum, nu scrie dr nicaieri, asa ca daca simt sa fiu ironica sunt fara sa fie nevoie sa apara un off topic despre atitudinea medicilor etc. de asemenea, nu putem vorbi de pacienti propriu'zis. este un forum si eu ofer parerea mea, ironica sau nu, in mod voluntar, atunci cand am timp si pot.

ontopic - este al 5898562-lea mesaj cu informatii minime care asteapta un raspuns magic. acest raspuns nu exista si degeaba se cauta pe un forum. asta era ideea. din mesajul alexandrei deduc ca a avut contact sexual neprotejat si acum asteapta un raspuns care nu va veni. tocmai de aceea sunt necesare mai multe informatii.

#5 2011-05-23 11:57:08

simone11
Full member
Inregistrat: 2011-01-06

nu este mai simplu sa faca un test de sarcina chiar astazi?,,,poate se mai linisteste un pic...stiu ca se face la o saptamana de intarziere sau la 3 sapt de la contact neprotejat; dar poate asa asteapta mai relaxata menstruatia (daca iese negativ) - k doar pe unele teste scrie ca se fac din prima zi e intarziere menstruatie...

Publicitate

loading...

#6 2011-05-23 17:56:00

AncaG
New member
Inregistrat: 2008-01-12

Am si eu o problema.. In ultimele luni mi-a venit menstruatie la 3 saptamani, deja sunt la a4a menstruatie de genul asta, parca e setata, la 3 saptamani fix imi vine. Vreo idee? sad

#7 2011-05-23 18:14:41

moksha
Hero member

AncaG a scris:

Am si eu o problema.. In ultimele luni mi-a venit menstruatie la 3 saptamani, deja sunt la a4a menstruatie de genul asta, parca e setata, la 3 saptamani fix imi vine. Vreo idee? sad

ar fi bine sa mergi la medic, pentru o evaluare completa. poate fi pur si simplu ceva in limitele largi ale normalului, variatia dintre anotimpuri, stresul etc, hormonii fiind supusi si sensibili acestor variatii sau poate fi vorba de o problema tip un chistulet sau mai multe etc. deci cel mai bine mergi la medic pentru a putea sti sigur.

sanatate.

#8 2011-05-23 20:28:06

AncaG
New member
Inregistrat: 2008-01-12

Mersi

#9 2011-05-24 10:17:42

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

simone11 a scris:

nu este mai simplu sa faca un test de sarcina chiar astazi?,,,poate se mai linisteste un pic...stiu ca se face la o saptamana de intarziere sau la 3 sapt de la contact neprotejat; dar poate asa asteapta mai relaxata menstruatia (daca iese negativ) - k doar pe unele teste scrie ca se fac din prima zi e intarziere menstruatie...

e mai simplu si nu e....indiferent cite teste negative ai, daca menstra nu vine tot nu prea vad unde ar fi linistea....in plus, testele alea dozeaza beta-HCG in urina...daca el a apucat sa se secrete...ma rog, poate ca ar fi mai simplu insa sigur nu ar fi util deloc
offtopic moksha am apucat oare sa iti spun vreodata cit de draga imi esti?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2011-05-24 11:27:48

moksha
Hero member

doctoressa a scris:

simone11 a scris:

e mai simplu si nu e....indiferent cite teste negative ai, daca menstra nu vine tot nu prea vad unde ar fi linistea....in plus, testele alea dozeaza beta-HCG in urina...daca el a apucat sa se secrete...ma rog, poate ca ar fi mai simplu insa sigur nu ar fi util deloc
offtopic moksha am apucat oare sa iti spun vreodata cit de draga imi esti?

offtopic multumesc, e o perioada in viata mea in care chiar ma bucura nespus de mult asemenea cuvinte.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.