homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test negativ...sau nu?

#1 2011-05-23 16:13:57

Naevia
Membru
Inregistrat: 2011-05-23

Test negativ...sau nu?

Am fost la un control pentru a vedea de ce (dupa 4 ani de "munca" asidua patfierbinte ) nu am reusit sa concepem un bebe grater . Dna doctor imi spune ca uterul meu e umflat si e posibil sa fiu insarcinata in 5 saptamani, cu menstra peste sarcina. Eu nu am simtit nimic deosebit in afara faptului ca, la dus, sanii mei sunt putin mai sensibili la atingere. Nu pot sa descriu in cuvinte bucuria  majoreta pe care, fara sa vreau, am simtit-o. Mi-a recomandat sa fac un test de sarcina.
Pe care l-am facut, dar... din pacate nu a iesit decat o liniuta.
Acum ma gandesc....(mai mult sper signof10 ) ca testul a fost incorect, desi am urmat toti pasii (urina de dimineata, cu testul tinut cat trebuie sub...jet, citirea testului dupa 5 min).
Cineva a mai fost in situatia asta....?
Acum sunt putin speriata. Ok, nu sunt insarcinata, dar de ce am uterul umflat cesafac ? Sunt programata la ecograf pe 01 iunie, dar pana atunci cred ca o iau razna....

Daca a fost cineva in situatia mea.....si ce anume s-a intamplat.... coffestudiu

PS. Dna doctor spune ca totul e ok, din punct de vedere fizic, acum asteptam si rezultatul la papanicolau.....

Multumesc ... wave

#2 2011-05-23 16:23:09

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Test negativ...sau nu?

mergi si fa un test beta-hcg la orice laborator
bafta !

#3 2011-05-24 19:35:55

Naevia
Membru
Inregistrat: 2011-05-23

Re: Test negativ...sau nu?

multumesc, e o idee foarte buna....va tin la curent....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.