|
Nu esti logat.
Confuza#1 2007-10-25 09:28:36
confuzabuna.am si eu cateva probleme.din cauza faptului ca am fost bulimica si anorexica mi s-a oprit menstruatia.am fost la toti endocrinologii din craiova si numic concret.ultimul mi-a depistat o hipotiroidie si mi -a pus diagnosticul de insuficienta ovariana si mi-a dat orgametril.acuma problema mea este ca imi vine dar foarte putin si indus,plus ca ma ingras in fiecare luna de la el.asa o sa ma patimesc toata viata.anticonceptionale nu vreau sa iau pt ca mi-a dat unul dintre doctori si m-am ingrasat foarte mult ,o jumatate de an a trebuit sa ma chinui pt a da jos kg.daca cunoaste cineva un remediu,doamna doctor ce ma sfatuiti,mentionez ca am 22 ani si sunt virgina. Offline #2 2007-10-25 09:33:16
Re: confuzacred ca tot ac. sunt solutia.diagnosticul de bulimie si anorexie de cine a fost pus? si cum se manifestau daca nu te supara intrebarea mea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-25 12:01:29
Re: confuzaam parerea ca, daca te-ai ingrasat de la un tip de contraceptive nu inseamna ca te vei ingrasa de la toate....anticonceptionalele sunt solutia pina una alta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-10-28 15:07:32
Re: confuzapsihoterapeutul mi-a pus acest diagnostic,de fapt este mai mult bulimie pt ca tot ce bag in gura vomit, adica imi provoc voma.plus ca am si diagnosticul de anxietate,antidepesive mi-e teama sa iau pt ca ma ingras ,plus ca am hipotiroidie si asta ma ingrasa iar acuma mai iau si orgametril care imi da o pofta de mancare incredibila.va spun sincer ca nu mai stiu unde sa ma duc si la cine,am incercat toti endocrinologii posibili si toti mi-au dat tratamente dupa ureche,care m-au ingrasat foarte mult in conditiile incare fac sport o ora in fiecare zi si tin un regim de 1500 kcal,exceptie facand binentales episoadele bulimice .daca doamna doctora nu se supara am facut niste analize daca se poate uita pe rezultate si poate emite o parere:progesteron:0.35ng/ml;prolactina=6.45ng/ml;estradiol=83pg/ml;lh=3.63mlU/ml;fsh=4.4mlU/ml in ziua 21 a CMiar pt glanda:tsh=o,933 si ft4=0.86.nu stiu poate dansa ma poate indruma .va marturisesc ca evit sa ma uit in oglinda ,am o singura pereche de blugi in care ma imbrac si nu ,mai stiu ce sa fac,regim tin ,sport fac altceva daca ma poate ajuta cineva ii multumesc din suflet. Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-10-29 10:00:51) Offline #5 2007-10-28 15:35:41
Re: confuzamonilove la rezultatele analizelor pe care ni le-ai scris, da-ne te rugam si ce scrie in dreapta, limitele normale. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-29 11:44:26
Re: confuzamonilove, tsh-ul e normal, la fel si ft4...decieu nu vad nicaieri hipotiroidia....faci tratament pentru ea? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-10-30 08:17:32
Re: confuzaam 1,63 si cred eu 56 kg.nu stiu de ce dar in ultimul timp m-am ingrasat foarte mult cu toate ca regimul meu este acelasi.tratez hipotiroidia cu euthirox 25mg 1 pastila la 2 zile.iar in zilele 14-21 a CM iau orgametril.In legatura cu antidepresile parintii ma vor duce la un psihiatru pt a-mi da un tratamenr fiindca de cand am inceput sa ma ingras si nu reusesc sa slabesc am intrat intr-o depresie groaznica ,nu vreau sa vb cu nimeni,parca urasc pe toata lumea.nu mai stiu fetelor tot ce imi doresc este sa ma pot bucura si eu de viata fara a ma mai crispa ca nimeni nu ma place pt ca sunt prea grasa sau ca am mancat prea mult si sa ma simt vinovata.ce parere aveti doamna doctora sa continui cu orgametril?sau sa ma mai duc si la alti medici.cineva mi-a spus ca s-ar putea sa am ceva la hipofiza datorita bolii mele psihice,n-am de unde sa stiu ca nimeni nu m-a consultat desi am mentionat ac lucru.va multumesc Offline #8 2007-10-30 08:31:05
Re: confuzapai stai putin...la 1.63 si 56 de kg tu zici ca esti grasa? cate kg aveai cand tu considerai ca nu esti grasa? ca la inaltimea ta, ideal ar fi sa ai cam intre 53 si 63 de kg din cate stiu eu...deci practic ai doar3 kg in plus, asta nu se numeste ca esti grasa uite..intra aici si calculeaza singura.. http://www.doctor.info.ro/html/calculat … deala.html Offline #9 2007-10-30 14:49:50
Re: confuzaia sa vedem...la 163cm si 56kg, indicele de masa corporala e 21....ceea ce e foarte bine! Normal e intre 18,5 si 25....deci 21 e minunat... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-10-30 18:51:48
Re: confuzafac psihoterapie dar eu as vrea un raspuns la problema mea daca se poate,insuficienta ovariana nu se trateaza nu?toata viata voi lua orgametril?poate din punct de vedere medical nu sunt grasa dar cred ca nu cunosteti situatia de a lua o pereche de blugi si a nu te mai incapea .recunosc si am recunoscut ca sunt bulimca si mai am episoade in care ce mananc vomit dar nu cred ca stie cineva prin ce chinuri trec.daca mi se poate raspunde la intrebare daca nu va multumesc pt raspunsurile de pana acum. Offline #11 2007-10-30 20:43:52
Re: confuzamonilove23...iti va raspunde maine doctoressa...caci ea este cea mai in masura...in ceea ce priveste depresia...sincer nu ti recomand sa mergi la psihiatru...crede ma am fost...si ma rezolvat hop-top cu niste calmante care cica erau mai slabe dar eu stiam ca sunt printre cele mai puternice...sfatul meu e sa mergi la un psiholog...am trecut si eu printr o situatie asemanatoare cu a ta si mersul a psihiatri nu e solutia...daca mai vreisa discutam gasesti id ul meu la profil... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-10-31 10:34:12
Re: confuza
din pacate asa e Offline #13 2007-10-31 11:23:19
Re: confuzastiu si eu ca asa este...tot asa cum stiu si ce inseamna sa nu te mai incapa hainele din sifonier chiar daca atunci cind le-ai cumparat erau masura ta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-10-31 17:02:43
Re: confuzama scuzati pentru felul in care am raspuns dar am avut impresia ca problema mea este ignorata.incerc din adancul inimii sa ma accept asa cum sunt si sa incerc sa am un regim normal dar cateodata este atat de greu,adica sa mananc de toate cate putin dar problema mea este ca o data ce am mancat nu ma mai pot abtine.nu mai vreau sa tin diete m-am saturat de ele m-au distrus total.va multumesc din suflet pt sfaturi . Offline #15 2007-10-31 17:09:30
Re: confuzamonilove suntem alaturi de tine... cu ajutorul lui dumnezeu si cu incredere in tine iesi tu si din asta. insa continua sa mergi la psiholog, eu cred ca de acolo trebuie rezolvata problema ta. bafta. Don't drink water, fish have sex in it Offline #16 2007-11-21 15:59:27
Re: confuza.buna din nou si voi trece la obiect, am si eu o intrebare pt doctoressa.daca as lua donavital de la plant extract am inteles ca contine progesteon si estrogen natural fara orgamteril m-as regla .nu stiu ce sa fac ce ma sfatuiti? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|