|
Nu esti logat.
HEEELP bal de absolvire-2#20 2007-03-24 15:48:13
Re: HEEELP bal de absolvirevaaaai..rh,mersi muuuult de tot..poate raman totusi la ideea de rokie kimono,mi se pare mai iesit din comun dekt ceea ce voi gasi probabilla un magazin de rokii de seara gen clasic Aku let de hunt beginn Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #21 2007-03-24 16:05:41
Re: HEEELP bal de absolvireCu multa placere, Lelaina Si eu cred ca ca o rochie kimono e mult mai faina si mai altfel decat una clasica, comuna, obisnuita. Si crede-ma, la o astfel de ocazie, majoritatea fetelor opteaza pt o rochie clasica, nu stiu de ce. Si mie imi plac rochiile mai neobisnuite, cu personalitate Offline #22 2011-05-25 18:13:52
Re: HEEELP bal de absolvirefetelor, ?ntrebare. băieţilor li se oferă flori de către fete la festivitatea de absolvire a facultei? nu ştiu dacă eu, ca soră, ar trebui să-i ofer flori fratelui meu sau nu. Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #23 2011-05-25 18:15:39
Re: HEEELP bal de absolvireAnul trecut cand au fost festivitati la noi la faculta n-am vazut baieti cu flori; si nici cand am terminat eu liceul. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #24 2011-05-25 18:25:36
Re: HEEELP bal de absolvireEu nu i-am luat fratelui meu flori, ci un cadou in toata regula. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline Publicitateloading...
#25 2011-05-25 22:25:10
Re: HEEELP bal de absolvireok.. atunci nu-i iau nici flori. oricum ?i dau cadou peste o săptăm?nă, de ziua lui. Ultima oara a fost editat de Scarlet_Autumn (2011-05-25 22:25:28) Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #26 2011-05-26 10:29:20
Re: HEEELP bal de absolvireEu te-as sfatui sa-ti faci o rochie la o croitoreasa daca cunosti una buna. Parerea mea este una total diferita fata de a fetelor si anume ca o rochie facut la croitorie nu se compara cu una cumparata din mai multe motive. Are un design unic, e croita pe corpul tau si sigur o satea cum trebuie si o sa te aventajeze, dar asta cu conditia ca accea persoana sa fie croitor in adevaratul sens al cuvantului si nu doar cu numele. Un alt aspect ar fi ca oricat ti-ar placea un model poate nu vine bine pe tine si un coritor care are ochiul format stie sa te sfatuiasca in ceea ce priveste ce te avantajeaza si sa faca un mix intre ce vrei tu si ce-ti sta bine. Parerea mea. Bafta in cautarea rochiei perfecte ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|