homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie vaginala ?

#1 2011-05-26 23:47:09

roslein
Membru
Inregistrat: 2011-05-26

infectie vaginala ?

Stiu ca mesajul meu va suna a ignoranta, insa, am cateva luni de zile in care m-am tot confruntat cu niste simptome neplacute. Nu am fost niciodata la un consult ginecologic, si de vreo 2 ani am tot zis ca merg si nu am gasit timp pt asta, sau cand aveam timp nu ma mai supara nimic.
Pe scurt, am o scurgere cu aspect branzos, uneori capata nuante verzui. Aceste scurgeri sunt uneori insotite de senzatie de mancarime. Aceaste scurgeri alterneaza, am zile cand sunt f intense si suparatoare, si zile cand pare ca nu mai am nici o problema. Uneori acestea sunt insotite si de un miros acru...De asemenea, am sesizat dureri destul de puternice in zona ovarelor, si dureri menstruale fara a fi in perioada menstruatiei.

#2 2011-05-27 00:21:08

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: infectie vaginala ?

roslein a scris:

Stiu ca mesajul meu va suna a ignoranta, insa, am cateva luni de zile in care m-am tot confruntat cu niste simptome neplacute. Nu am fost niciodata la un consult ginecologic, si de vreo 2 ani am tot zis ca merg si nu am gasit timp pt asta, sau cand aveam timp nu ma mai supara nimic.
Pe scurt, am o scurgere cu aspect branzos, uneori capata nuante verzui. Aceste scurgeri sunt uneori insotite de senzatie de mancarime. Aceaste scurgeri alterneaza, am zile cand sunt f intense si suparatoare, si zile cand pare ca nu mai am nici o problema. Uneori acestea sunt insotite si de un miros acru...De asemenea, am sesizat dureri destul de puternice in zona ovarelor, si dureri menstruale fara a fi in perioada menstruatiei.

nu suna a ignoranta, suna a inconstienta.

desi mesajul tau nu contine de fapt o intrebare, iti raspund oricum. Trebuie sa mergi la ginecolog, chiar daca nu te supara nimic. Orice femeie de pe lumea asta, activa sexual sau nu, trebuie sa faca un consult initial si un papanicolau. Pe urma frecventa controalelor este variabila, dar chiar nu poti sa traiesti in 2011 si sa nu mergi la ginecolog.

Deci, fa-ti curaj si mergi, mai ales ca ai si  mici probleme care te deranjeaza.

Succes.

#3 2011-05-27 00:29:02

roslein
Membru
Inregistrat: 2011-05-26

moksha a scris:

roslein a scris:

desi mesajul tau nu contine de fapt o intrebare, iti raspund oricum. Trebuie sa mergi la ginecolog, chiar daca nu te supara nimic. Orice femeie de pe lumea asta, activa sexual sau nu, trebuie sa faca un consult initial si un papanicolau. Pe urma frecventa controalelor este variabila, dar chiar nu poti sa traiesti in 2011 si sa nu mergi la ginecolog.

Deci, fa-ti curaj si mergi, mai ales ca ai si  mici probleme care te deranjeaza.

Succes.

multumesc,..sunt in ultimul an, tot anul am fost zapacita de licenta si examene si de sanatate chiar nu mi-a pasat...am scris aici ca poate Doctoressa imi da si mie un sfat sa iau ceva macar provizoriu pana ajung la un medic... sunt constienta ca trebuie sa o fac

#4 2011-05-27 12:09:46

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

e clar ca ai o infectie dupa scurgere poate fi o candida, trichomonas sau alte infectii. Si moksha e medic si te-a sfatuit f bine. Ai grija sa nu te trezesti cu surprize de ai sa plangi in pumn toata viata. Eu nu vreau sa te sperii dar sunt infectii gen clamidia care pot da si sterilitate. Sanatate multa si curaj

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-05-27 12:12:49)

What doesn't kill me, makes me stronger

#5 2011-05-27 13:04:04

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

roslein a scris:

moksha a scris:

roslein a scris:

Succes.

multumesc,..sunt in ultimul an, tot anul am fost zapacita de licenta si examene si de sanatate chiar nu mi-a pasat...am scris aici ca poate Doctoressa imi da si mie un sfat sa iau ceva macar provizoriu pana ajung la un medic... sunt constienta ca trebuie sa o fac

draga mea,
un control dureaza maxim 20 minute, fiind de rutina. sa iti ia analiza de secretie si pentru pap dureaza maxim 5 minute.
nu putem sa iti dam un tratament, pentru ca nu putem sti ce e, avand in vedere ca aproape toate infectiile vaginale au cam aceleasi simptome cu ce ai descris tu, dar nu se trateaza la fel. si ceva foarte generic nu va rezolva problema.

deci imi mentin parerea, mergi la medic, asa e cel mai bine.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.