|
Nu esti logat.
Buna vreau sa intreb#1 2007-11-21 21:03:09
buna vreau sa intrebBUna vreau sa intreb daca se poate ca din cauza anticonceptionalelor sa am dureri de spate si de ovare pentru ca am de 2 luni de cand le iau si nu mai pot nu le mai suport ... am fost la doctori si mi-am facut sute de analize , echografi , la gastroenterolog, la ginecolog ,. singurul lucru care mi-a iesit a fost Ureaplasma la cultura din col doctoritza mi-a spus ca de la asta ma dor ovarele ... bun .. am facut tratament cu cervugid ovule si cu zanocin o saptamana si tot am aceleasi dureri ca in fiecare luna . Offline #2 2007-11-21 21:59:52
Re: buna vreau sa intrebmacar dute sa ti le schimbe ...sau daca zici ca acel chist a disparut dc sa le mai iei daca te simtit asa rau de la ele ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|