homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femicur si anticonceptionale

#1 2008-12-15 21:02:27

iasmy
New member
Inregistrat: 2008-12-03

femicur si anticonceptionale

fetelor...ma aflu sub tratament cu femicur(tre sa il iau 3 luni) si am inceput astazi sa folosesc anticonceptionale loette...interactioneaza femicur cu ac? scade eficienta acestora?...are ceva daca le iau ambele?...dupa cum am mentionat tre sa iau femicur 3 luni?...sunt in tot acest timp potejata?....

#2 2008-12-15 21:04:31

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: femicur si anticonceptionale

nu, nu interactioneaza poti sa le iei linistita

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#3 2008-12-15 21:57:00

iasmy
New member
Inregistrat: 2008-12-03

multumesc smile

#4 2011-05-30 11:05:40

adellinne
New member
Inregistrat: 2006-12-09

Fetelor, am inceput si eu sa iau Femicur de vreo 3 saptamani. Doctora care mi l-a recomandat stia ca iau anticonceptionale (Mercilon), si nu mi-a spus nimic referitor la protectie suplimentara.

Cu toate acestea, am cautat denumirea substantei din care este facut si pe site-uri in engleza scrie ca interactioneaza cu pilulele si ca ar trebui folosite si metode suplimentare de protectie.

Vad ca ati zis si voi ca nu au nicio treaba, si banuiesc ca ar fi zis si doctora ceva legat de asta daca ar fi fost o problema. Dar chiar as vrea sa fiu sigura ca nu interactioneaza in niciun fel, daca urmeaza sa le mai iau inca 2 luni si ceva.

Multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.