homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex la prima intalnire-10

#172 2011-05-23 20:08:28

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Re: sex la prima intalnire

Deci nu se poate.
Cand faci o afirmatie,iti asumi si explicatiile suplimentare,ok? smile

#173 2011-05-23 20:35:34

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

"...Lupul o vazu intrand si, ascunzandu-se in pat sub patura,ii spuse:

- Pune placinta si untul pe masa si vino sa dormi langa mine.

Scufita Rosie se dezbraca si se culca in pat, spunand:

- Vai, bunico, da? de ce ai bratele asa de mari?

- Ca sa te imbratisez mai, bine fata mea!

- Vai, bunico, da? de ce ai picioarele asa de lungi?

- Ca sa alerg mai bine, copila mea!

- Vai, bunico, da? de ce ai urechile asa de lungi?

- Ca sa te aud mai bine, copila mea!

- Vai, bunico, da? de ce ai ochii asa de mari?

- Ca sa te vad mai bine, copila mea!

- Vai, bunico, da? de ce ai dintii asa de mari?

- Ca sa te inghit!

Si zicand acestea, Lupul cel rau se repezi la Scufita Rosie si o inghiti. Dupa ce-si potoli foamea, se culca din nou in pat si adormi."

Am fost cat de cat, explicit?
big_smilebig_smilebig_smile:
hjarta

fucking perfect...

#174 2011-05-23 20:39:08

*joy*
Insomniac member

nu.
Prefer: scufita=...

#175 2011-05-25 19:47:34

luisjota
Hero member

cred ca nu esti multumita cu definitia pe care ti-am dat-o smile tongue

fucking perfect...

#176 2011-05-25 22:08:43

*joy*
Insomniac member

Nu conteaza  forgetit

Publicitate

loading...

#177 2011-05-26 11:31:32

luisjota
Hero member

k?reste a scris:

Eu am facut la prima intalnire big_smile dupa vreo 6 luni de vorbit pe net. A trecut un an si 3 luni. Inca avem o relatie la distanta sad dar este bine. Neintelegerile dintre noi s-au datorat distantei si faptul ca mie imi lipseste experienta intr-o relatie (Am fost virgina  rodnar )

kae, nu se pune la topicul asta, daca ai facut-o dupa 6 luni de vb pe net...aia nu mai inseamna ca ai facut-o la prima intalnire tongue deja va cunosteati si erati mult mai mult decat necunoscuti...
faza super e cand te umpli de adrenalina, putin alcool si mult chef de sex si o faci cu un tip/tipa pe care l-ai cunoscut cu cateva ore inainte...

ah, si mai am o nelamurire big_smile
te-a dezvirginat tipul (iubitul tau) doar dupa 6 luni de vb pe net?...asta ar fi alt topic : "dezvirginare la prima intalnire" rodnar  hjartatonguetonguetongue

fucking perfect...

#178 2011-05-26 12:07:57

Aaliyah
New member
Inregistrat: 2011-05-25

Daca se pune asa problema, atunci da. O singura data mi s-a intamplat.  rodnar Am si avut o relatie de vreo 2 luni cu tipul respectiv dupa faza aceea.

אני תמיד אוהב אותך

#179 2011-05-26 13:18:26

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

luis rotfl2

#180 2011-05-26 14:37:29

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

luisjota a scris:

k?reste a scris:

Eu am facut la prima intalnire big_smile dupa vreo 6 luni de vorbit pe net. A trecut un an si 3 luni. Inca avem o relatie la distanta sad dar este bine. Neintelegerile dintre noi s-au datorat distantei si faptul ca mie imi lipseste experienta intr-o relatie (Am fost virgina  rodnar )

kae, nu se pune la topicul asta, daca ai facut-o dupa 6 luni de vb pe net...aia nu mai inseamna ca ai facut-o la prima intalnire tongue deja va cunosteati si erati mult mai mult decat necunoscuti...
faza super e cand te umpli de adrenalina, putin alcool si mult chef de sex si o faci cu un tip/tipa pe care l-ai cunoscut cu cateva ore inainte...

ah, si mai am o nelamurire big_smile
te-a dezvirginat tipul (iubitul tau) doar dupa 6 luni de vb pe net?...asta ar fi alt topic : "dezvirginare la prima intalnire" rodnar  hjartatonguetonguetongue

Si ce? Ai de gand sa faci un topic pt ca am zis eu asta? lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#181 2011-05-26 14:38:32

luisjota
Hero member

nu mi-ai raspuns....big_smile

fucking perfect...

#182 2011-05-26 14:40:49

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Pai ce raspuns vrei sa-ti mai dau? lol

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#183 2011-05-26 15:45:09

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Citind asa in urma mi-am dat seama ca ar trebui sa se faca o oarecare distinctie intre ideea de sentiment fata de cineva si ideea de dragoste. Poti sa faci sex bine-mersi cu cineva fara sa-l iubesti, dar asta nu inseamna ca nu ai sentimente fata de acea persoana. Adica nah, oameni suntem - cel putin e vorba de o atractie, de chimie. Nu exista sex fara chimie intre doua persoane. Sau ma rog, daca o exista cred ca e al naibii de trist.

Am trecut la un moment prin faza cu sex la prima intalnire, desi daca stau sa ma gandesc bine nu a fost nici macar o intalnire lol Experienta in sine a fost foarte oki, ca dupa aia am ajuns la niste scene de telenovela din partea lui, asta e cu totul alta poveste si face parte din seria "good sex can be JUST good sex"

Poor is the man whose pleasure depends on another

#184 2011-05-26 18:50:04

Violete.Purpurii
Diamond member

aaliyah, as avea si eu 2 intrebari pentru tine rodnar daca doresti sa'mi raspunzi, daca nu, nu ... cum ti s-a parut experienta ? atat cea sexuala...cat si relatia de dupa big_smile ?

#185 2011-05-26 19:32:55

Aaliyah
New member

@ Violete
Experienta a fost foarte interesanta, in ideea ca nu a fost nimic planificat si tocmai asta a facut-o sa fie foarte incitanta si excitanta. Relatia de dupa nu a fost cu nimic mai deosebita fata de o alta inceputa in alte circumstante, insa poate totusi s-a bazat mai mult pe sex decat pe alte aspecte.

אני תמיד אוהב אותך

#186 2011-05-26 21:47:24

Violete.Purpurii
Diamond member

asta, pentru ca a inceput de la sex nustiu crezi ca o relatie care incepe de la sex nu e una de viitor? adica o relatie bazata pe sex se destrama atunci cand calitatea sexului se deterioreaza ? ma cam regasesc in cele spuse de tine rodnar

#187 2011-05-26 22:50:34

Aaliyah
New member

Nu am pus despartirea pe seama faptului ca relatia a inceput prin sex si de aceea nu a mers. Destramarea nu a fost neaparat din cauza deteriorarii acestui aspect, insa ca o relatie sa functioneze e nevoie de mult mai mult decat sex, oricat de calitate ar fi acesta.
Aici depinde si ce isi doresc cei 2 protagonisti implicati in sexul la prima vedere. smile  Poate sa functioneze o eventuala relatie dupa seara cu pricina, poate sa nu, dar nu cred ca faptul ca a inceput sau nu prin sex influenteaza foarte mult soliditatea unei eventuale relatii.

אני תמיד אוהב אותך

#188 2011-05-26 23:16:24

Violete.Purpurii
Diamond member

am inteles smile merci puss

#189 2011-05-30 13:17:02

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

katami a scris:

eu sunt, la modul teoretic, de acord cu doctoressa. la modul practic nu stiu, pt ca am avut pana acum un singur partener, iubi, care, saracul, s-a chinuit mai bine de 2 ani cu mine pana la "eveniment" big_smile cred ca n-as putea, totusi... de frica, din lipsa de incredere in omul ala partial necunoscut. desi, repet, logic, tehnic si obiectiv ii dau dreptate doctoressei...

si la mine...aproooooape 3 ani ))) in fine, nu stiu...poate in alte conditii o faceam mai degraba dar nicidecum la prima intinire smile

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.