|
Nu esti logat.
Cerazette opreste cresterea fibroamelor?#1 2011-05-29 15:43:37
cerazette opreste cresterea fibroamelor?buna ziua, am si eu o problema. am 38 de ani si in urma unei ecografii intravaginala mi s-au descoperit mai multe fibroame pe uter. doctorita nu mi-a dat tratament pentru ele, dar am intrebat cam ce anticonceptionale sa folosesc, inaine nu luam asa ceva. ea mi-a spus sa iau cerazette pentru ca vor oprii si cresterea fibroamelor. le-am luat dar nu mi s-a mai oprit sangerarea cam 3 saptamani. trebuia sa plec cu avionul si mi-a fost frica sa nu-mi vina mai mult din cauza emotiilor. din aeroport am sunat meducul si mi-a spus sa-mi cupmar rigevidon sa iau in prima seara 3 apoi 2 apoi 1 pana se opreste sangerarea. in 3 zile mi s-a oprit dar 2 luni nu am mai avut deloc. am oprit folosirea pastilelor. vreau sa stiu daca iau iara cerazette patesc ca data trecuta? mi-e frica sa nu creasca prea mult fibroamele ca am niste dureri insuportabile la menstruatie. pana ajung la doctor sper sa primesc ceva sfaturi. multumesc Offline #2 2011-05-30 13:31:03
Re: cerazette opreste cresterea fibroamelor?cerazette nu are estrogen...e posibil sa singerezi intermenstrual intr-adevar daca iei...efectul asupra fibroamelor merita discutat mai pe larg si nbu face obioctul unor "sfaturi " primite pe net Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|