homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Model CV

#1 2011-05-31 15:59:59

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

Model CV

buna fetelor, vreau si eu sa imi fac un CV, insa nu stiu de unde sa iau un model. am downloadat unul european, dar mai tare ma incurca, imi place modelul de pe ejobs, dar nu stiu de unde sa`l downloadez pe site. ma ajutati si pe mine, va rog ?  angel daca aveti un alt model de cv poate.

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#2 2011-05-31 16:23:23

Aaliyah
New member
Inregistrat: 2011-05-25

Re: Model CV

Pe eJobs ai optiunea Vizualizare CV apoi Salveaza PDF. Completezi CV-ul la ei pe site, apoi il downloadezi.

אני תמיד אוהב אותך

#3 2011-05-31 16:23:39

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

cel european e standard, mai bine mergi cu el.

#4 2011-05-31 16:35:31

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

am vazut ca e recomandat. l`am downloadat, insa mi se pare ff complicat. ma gandeam sa elimin anumite rubrici, dar nu stiu daca ar fi bine. dar sunt unele exprimari acolo de ma lasa masca, chiar nu stiu la ce se refera unele si ce as putea scrie. de ex la rubrica educatie si formare, scrie perioada si sub perioada scrie
Calificarea / diploma obţinută
Disciplinele principale studiate / competenţe profesionale dob?ndite
Numele şi tipul instituţiei de ?nvăţăm?nt / furnizorului de formare
Nivelul ?n clasificarea naţională sau internaţională

adica eu tre sa trec facultate, liceu, gimnaziu si clasele primare la perioada . insa la astea 4 nu stiu ce anume sa trec, nu stiu la care institutie fac referire, ma poti ajuta ?

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#5 2011-05-31 17:06:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pt fiecare institutie de invatamant in parte, vei completa campurile astea. il ai in romana?

Ar veni ceva de genul:

Perioada: 2006 - 2010
Calificarea / diploma obţinută: Licentiat in ... (ce scrie pe diploma de absolvire a facultatii)
Disciplinele principale studiate / competenţe profesionale dob?ndite: <aici treci specializarea>
Numele şi tipul instituţiei de ?nvăţăm?nt / furnizorului de formare: Universitatea ..., Cluj Napoca
Nivelul ?n clasificarea naţională sau internaţională: 98.5 % (nota obtinuta la licenta, in procent. ex: daca ai luat 9.85, asta se traduce in 98.5%)

Perioada: 2002 - 2006
Calificarea / diploma obţinută: Bacalaureat (daca ai vreo calificare in urma liceului, o treci aici)
Disciplinele principale studiate / competenţe profesionale dob?ndite: <aici treci specializarea>
Numele şi tipul instituţiei de ?nvăţăm?nt / furnizorului de formare: Colegiul National Xulescu (numele liceului)
Nivelul ?n clasificarea naţională sau internaţională: 93.5 % (nota obtinuta la bac (ex: 9.35), in procent)

Scoala generala (gimnaziu, clase primare) nu se trece. Se mai trec cursurile absolvite. De exemplu, daca ai facut un curs de contabilitate, il treci si pe acela:

Perioada: iunie 2010 - august 2010
Calificarea / diploma obţinută: Contabilitate primara
Disciplinele principale studiate / competenţe profesionale dob?ndite: Contabilitate... (ar trebui sa scrie pe diploma)
Numele şi tipul instituţiei de ?nvăţăm?nt / furnizorului de formare: Inspectoratul Teritorial de Munca Galati
Nivelul ?n clasificarea naţională sau internaţională: 10 % (nota obtinuta la curs (ex: 10))

Studiile si cursurile se trec in ordine cronologica inversa: incepi cu cel mai recent si termini cu cel mai vechi (liceul).

Poti sa stergi linistita anumte rubrici, daca nu se aplica in cazul tau.
Nu stiu cat am reusit sa te lamuresc...

LE: conteaza si pt ce firma faci cv-ul. daca e una obscura cu un patron care nici n-a auzit de cv in format european, poti linistita sa faci un cv sumar in word, sau sa-i duci pdf-ul generat de pe e-jobs. daca in schimb e firma serioasa, cu pretentii, eventual vreo multinationala, atunci se preteaza mai bine europass-ul.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-05-31 17:13:15)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.