|
Nu esti logat.
Agentia de turism vilextur#1 2011-05-29 20:13:37
agentia de turism vilexturbuna fetelor! Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #2 2011-05-29 22:45:20
Re: agentia de turism vilexturEu am mers cu aceasta agentia acum 2 ani intr-un circuit budapesta-viena-praga si a fost super.Am fost destul de multumita de aceasta firma, am mers cu un autocar mai micut ca eram doar vreo 20 de persoane, dar era cu aer conditionat, televizor, scaunele destul de comfortabile, ghidul era un super om, foarte distractiv.A fost o problema cu aerul conditionat, se stricase la un moment dat, era foarte cald afara si ne-am oprit in arad la o benzinarie sa il repare, unde am stat vreo 3 ore cam asta a fost singurul minus. Hotelurile au fost foarte misto raportate la cati bani am dat (sau probabil m-am obisnuit eu cu scumpaciunile groaznice din Romania ) Offline #3 2011-05-31 18:17:12
Re: agentia de turism vilexturdar de corali stie cineva ceva? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|