|
Nu esti logat.
Incercarea norocului...#1 2011-05-31 09:54:10
Incercarea norocului...Buna ziua. Offline #2 2011-05-31 10:32:22
Re: Incercarea norocului...eu in ultima instanta m-as lua si m-as duce in satele de pe langa iasi si as intreba, ba pe la oamenii din sat, ba pe la primariile comunelor, de olga petre, o femeie in varsta de 60-75 ani... in sate se stiu oamenii intre ei, si cred ca ai avea sanse sa gasesti. asa cu institutiile statului, pe cai legale...mai greu in ro Offline #3 2011-05-31 10:42:01
Re: Incercarea norocului...dar poti stii daca mai locuieste acolo...?ca am inteles de la rude ca m-a cautat in perioada cand eram adolescenta de vreo 2-3 ori, dar parintii adoptivi au alungat-o... Offline #4 2011-05-31 11:51:01
Re: Incercarea norocului...pai nu poti fi sigura ca mai locuieste acolo, dar e un punct de plecare de unde sa incepi sa o cauti, si cineva poate tot stie unde s-a mutat daca s-a mutat. Offline #5 2011-05-31 13:37:44
Re: Incercarea norocului...e o neconcordanta care ma frapeaza aici: zici ca esti nascuta in 1967 in Iasi iar certificatul de nastere e emis in 1970 in Braila. sa inteleg ca n-ai avut certificat de nastere timp de trei ani? daca ai fi fost institutionalizata in acesti trei ani (intr-o casa de copii) sigur era si un certificat de nastere original acolo! nu vad cum s-a putut demara si in ultima instanta finaliza adoptia ta fara ca tu sa ai acte. Ultima oara a fost editat de alinda (2011-05-31 13:41:12) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline Publicitateloading...
#6 2011-05-31 14:40:49
Re: Incercarea norocului...alinda are dreptate cu rudele, chiar tu ai spus mai sus
multa bafta Offline #7 2011-05-31 16:22:06
Re: Incercarea norocului...Eu zic sa intrebi pe la rudele foarte apropiate ale pariuntilor tai si persoanele cu care erau in relatii foarte bune pt ca trebuie sa stie cineva un amanunt important. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #8 2011-05-31 20:14:59
Re: Incercarea norocului...nu stie nimeni nimic altceva decat ce am spus pana acum. ceea ce am aflat, ca m-a cautat si ca e din iasi stiu de la nana mea. nu am acte de adoptie, absolut nimic. probabil ca parintii adoptivi le-au distrus Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|