|
Nu esti logat.
Ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebare#1 2011-06-01 20:19:47
ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebarebuna am si eu o intrebare de cand tot citesc pe forumuri mam speriat si mai tare,nam mai intretinut relatii sexuale de un an insa am tot citit pe forumuri ca poti ramane gravida si daca te stergi cu un prosop dupa ce sa sters un barbat sau daca faci baie dupa vrun barbat sincer prima data mi sau parut niste prostii da unii sustin atat de tare chetsiile asea si cu vehementa incat mau speriat... problea mea este k mia intaziat vro 6 zile nu am intretinut nici un fel de relatii sexuale de un an si cva cum am precizat insa imi tot da semne ca vine si nu vine:(( dc oare trebuie sa imi fac griji?nu are cum sa fiu insarcinata nu? va implor ajutatima Offline #2 2011-06-01 20:28:39
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebareprecis ca nu ramai insarcinata daca barbatul respectiv se sterge pe prosop dupa o baie sau pur si simplu se spala in cada. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-06-01 20:30:54
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebareda la asta mam gandit si eu trebuie sa recunosc k in ultimul timp am fost cam stresata si poate din cauza asta,dar sunt atatea chetsii pe unele forumuri k te si crucesti te si sperii,iti multumesc mult ptr raspuns parca sunt mai linistita Offline #4 2011-06-01 20:34:39
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebarebublina, nu mai posta acelasi mesaj in mai multe locuri ca iti iei warn, nu vei primi raspuns mai repede daca scrii in locuri diferite Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-06-01 20:35:29) Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #5 2011-06-01 20:44:54
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebareimi cer scuze k am postat in 2 locuri diferite nu mai fac promit Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-01 20:51:33
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebarete gandesti prea departe. cum ti-ai zis, esti prea stresata si mai rau iti faci. poate e o dereglare hormonala, pana acum iti venea ceas menstra? o sa vina, nu-ti mai fa griji. si elimina din mintea ta ideea unei sarcini, chiar nu ai de ce sa te gandesti la asta Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #7 2011-06-01 21:00:02
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebareimi venea pe 28 de obicei 27-28 luna trecuta mia venit pe 26 dar in mai nu mia venit delok si deja suntem in 1 de pe 227 da semne si e stresant Offline #8 2011-06-01 21:16:47
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebareo sa vina, nu-ti mai fa griji, e doar o intarziere care sigur nu e provocata de o sarcina. toate cele bune! Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #9 2011-06-01 21:18:08
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebarems mult de tot mai linistit Offline #10 2011-06-01 21:23:26
Re: ajutor:(((!!!una,am si eu o intrebarecu placere Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|