homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstra de 2 ori intr-o luna?!

#1 2011-06-02 16:59:10

Ioana.S5
New member
Inregistrat: 2011-03-10

Menstra de 2 ori intr-o luna?!

Am mai postat ieri ceva..dar astazi am realizat ca eu de 2 luni..am cam 2 menstre pe luna..cam gresit spus, dar imi vine la sfarsitul lunii si se prelungeste pe inceputul lunii..2 zile din aprilie sa zic si 3 din mai..iar acum mi-a venit in ultimele zile de mai smile Nu mai pricep nimic:| E ceva rau in asta?! Si in luna Aprilie a fost tot la fel..primele zile aprilie, sfarsitul lunii aprilie:| offf nu mai inteleg nimic, ma poate lamuri cineva?!

“Writing is like prostitution. First you do it for love, and then for a few close friends, and then for money.” Moliere

#2 2011-06-02 17:06:34

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Menstra de 2 ori intr-o luna?!

mai, menstruatia nu are treaba cu luna calendaristica... daca vine la 28 de zile sau chiar mai putin, normal ca vei prinde inceputul si sfrasitul lunii, care are 30-31 de zile... nu vad care e problema
crezi ca organismul stie ca e iulie sau e august ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.