homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt sanse sau nu? :/

#1 2011-06-02 17:42:42

arduinos
New member
Inregistrat: 2011-03-31

sunt sanse sau nu? :/

Buna! In aceasta luna am facut de 2 ori sex neprotejat cu prietenul meu in zile in care eram in perioada nefertila. El nu a ejaculat in mine si de fiecare data a urinat inainte sa facem (asta are legatura cu lichidul preejaculator care mai poate contine sperma de la o ejaculare precedenta). Nu am avut mai multe partide in aceeasi zi. Pana acum eram foarte sigura pe mine ca nimic nu se poate intampla. Astazi sau maine trebuie sa imi vina ciclul si nu stiu de ce m-am stresat foarte tare acum si nu mai pot sa ies din starea asta. Are rost sa ma stresez si mai tare sau ar trebui sa ma calmez?

#2 2011-06-02 19:21:28

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: sunt sanse sau nu? :/

Nu are rost, esti ok smile Nu te stresa, ca s-ar putea sa ai "bucuria" sa iti intarzie din cauza asta.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-06-02 20:13:38

arduinos
New member

multumesc pt incurajare big_smile ma simt mai bine acum desi nu pot fi chiar calma de tot.

#4 2011-06-02 20:18:16

yoyolina
Moderator

Eeeh... ideea e sa nu te stresezi prea tare, dar un gand negativ ici colo nu strica.
Oricum mare grija cu coitul intrerupt smile Eu am patit-o acu' vre 3 saptamani. Sunt pe anticonceptionale oricum, dar uitasem o pastila etc etc si i-am spus de 2 ori sa isi puna prezervativul, ca nu mai dureaza mult, el nu ca nu, si fix cand sa deschid gura sa ii repet sa il puna, poc! Nu se stie niciodata, oricata experienta ar avea barbatul se mai intampla si chestii de genul.
Stiu ca e o relativ mare diferenta intre senzatiile pe care le aveti amandoi cu si fara prezervativ, dar nu merita riscul. Metode de contraceptie eficiente sunt, trebuie sa alegeti ce e mai bine pt amandoi smile

#5 2011-06-02 20:21:30

arduinos
New member

nu nu a fost un accident de genul. sunt sigura ca nu a avut in mine smile singura mea teama era legata de lichidu preejaculator, dar pericolul era si mai mic pt ca a urinat si prin asta a curatat sperma care ar fi ramas de la alta ejaculare. si eram si in perioada nefertila stiu. dar nu stiu de ce acum cand trebuie sa imi vina m-am stresat asa si am inceput sa ma gandesc ca raman gravida etc

Publicitate

loading...

#6 2011-06-02 20:23:22

yoyolina
Moderator

Eu ma refeream la contactele din viitor, nu la alea de care povesteai tu tongue

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2011-06-02 20:23:44)

#7 2011-06-02 20:32:09

arduinos
New member

a deci esti foarte sigura ca nu are rost sa imi fac griji lol

#8 2011-06-02 20:32:58

yoyolina
Moderator

Da mai, pregateste-ti pampersii lol

#9 2011-06-02 21:21:42

V.
Banat
Inregistrat: 2010-08-10

postez aici pentru ca am postat si saptamana trecuta in alt topic si nu mi-a raspuns nimeni,si acum sunt putin contracronometru.

Bun saptamana trecuta,mai aveam aproximativ 3 -4 pastile din blisterul de Logest (mereu am luat pastilele la timp,cu intarzieri maaaxime de 1 ora ,fara sa nu se absoarba sau mai stiu eu ce substante care sa le diminueze efectul) si cu 3-4 zile inainte de pauza au inceput sa imi apara pete rosii-maronii de sange pe protejslip.Dupa 2 zile petele s-au transformat in sangerare.Nu una abundenta,chiar redusa,problema este ca eu si in timpul menstruatiei am un flux extrem de mic,adica...folosesc protejslip.
Sangerarea nu s-a oprit si continua si astazi,joi.Prima zi de pauza a fost marti,dar sangerarea se instalase inainte.
Intrebarea mea este ce ar putea sa fie,avand in vedere ca sunt la al 8lea blister deja,nu am sarit pastile ,chiar nu pot sa imi dau seama.Nu sunt neaparat ingrijorata de o sarcina pt ca,desi iau pastile foarte rar ejaculeaza in mine,dar nu inteleg ce ar putea sa fie.

Si inca ceva ce ma nelamureste,oare acum iau pastilele normal,adica in a8-a zi,nu calculez in functie de ziua cand s-a instalat sangerarea presupun.

Sper sa nu deranjeze pe nimeni ca am postat aici,dar chiar am envoie de un sfat si nu avea sens sa mai dechid un topic.

Ultima oara a fost editat de V. (2011-06-02 21:22:01)

#10 2011-06-02 22:10:56

arduinos
New member

pai si ce vina am eu?.. inca asteptam raspunsuri.. acum vi peste mine si lumea nu o sa imi mai raspunda mie.. esti offtopic.

#11 2011-06-02 22:12:17

V.
Banat

calmeaza-te ,lumea citeste si cu 1 post mai sus
si chiar daca sunt off-topic acum,uita-te cate topicuri exista deja,cum era daca fiecare cand avea o intrebare mai deschidea inca unul si inca unul si tot asa.
gandeste ptuin logic si calmeaza-te ca nu iti fur momentul de glorie

#12 2011-06-02 22:57:14

arduinos
New member

nu e vorba de momentul de glorie sau asa ceva. pur si simplu aveam nevoie de un sfat. nu te costa nici un ban sa postezi un nou subiect cu problema ta. e si mai vizibil de pe prima pagina si asa e mult mai probabil sa te ajute cineva. pana la urma pt asta e sectiunea asta de forum.

#13 2011-06-03 08:29:07

yoyolina
Moderator

arduinos, back off. Problema ta a fost rezolvata, nu?

V, s-ar putea sa trebuiasca schimbate cu altele. Noua folie o incepi in a 8a zi, ca si pana acum. S-ar putea sa fie un caz izolat, dar daca se repeta situatia luna viitoare, du-te la planning smile

#14 2011-06-05 15:34:18

V.
Banat

am inteles,o sa incep marti urmatorul blister,sper sa fie ok,mai ales ca ieri am si avut un contact neprotejat (in sensul ca nu am folosit un alt mijloc de contraceptie m-am bazat doar pe efectul pastilelor,chiar daca nu a terminat in mine) ma gandesc ca poate e o raceala,am umblat cam dezbracata in ultima vreme,in frig si am stat mult timp in curent ...
sper sa fie ok.Multumesc pentru sfat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.