|
Nu esti logat.
Am si eu o problema#1 2007-11-21 13:03:38
am si eu o problemami-am inceput viata sexuala in urma cu 2 ani si de atunci si pana in prezent am dureri foarte mari in timpul actului sexual. la inceput am crezut ca este normal ca asa am auzit pe toata lumea apoi am fost la un medic genecolig care mi-a spus ca nu am nimic , ca totul este in regula decat o anexita care ar tb sa imi treaca dupa niste antibiotice si ovule preparate in farmacie. durerile insa nu mi-au disparut. in timpul actului sexual nu stimt nicio placere probabil din cauza durerii care este prea mare. ar putea sa fie o problema de lubrifiere ? cu toate ca nici atunci cand folosesc lubrifiant din comert placerea nu apare dar se mai atenueaza din durere. Offline #2 2007-11-21 13:08:01
Re: am si eu o problemamai degraba problema de excitatie...lubrifierea nu este egala cu excitatia... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-11-22 18:37:15
Re: am si eu o problemaam si eu nevoie de o parere..de vreo 3 saptamani tot am dureri de burta,stomac iar acum am si greturi din senin.mi se face rau si imi este foarte cald,ma iau si ametelile si nu este vorba de o sarcina.pana acum o luna luam anticonceptionale yasmin si ma gandesc daca ar putea avea vreo legatura Offline #4 2007-11-22 18:38:39
Re: am si eu o problemasa nu iti scada glicemia sau sa nu faci o cadere de calciu la mine greturile si caldurile faceau parte din sindromul premenstrual VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|