homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anti dupa postinor 2

#1 2011-06-06 14:01:16

bia denisa
New member
Inregistrat: 2007-06-27

anti dupa postinor 2

Buna,

As dori si eu un sfat.Am luat acum o saptamana postinor 2 tinand cont ca am avut un contact sexual neprotejat si ca eram in pauza de la anticonceptionale.Azi la  o sapt dupa pastila am o sangerare usoara care nu seamana prea mult  cu menstruatia care teroetic ar trebui sa imi vina abia prin data de 15...Nelamurirea mea e daca pot sa reiau anticonceptionalele incepand din seara aceasta sau nu.Ce parere aveti?Multumesc

#2 2011-06-06 14:04:13

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: anti dupa postinor 2

Asta e sangerarea indusa de Postinor. Eu stiu ca menstruatie se considera a 2a sangerare.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-06-06 16:10:40

bia denisa
New member

Bun si daca incep sa iau azi anticonceptionale?aveti careva vreo idee?sau a trecut cineva prn asta vreodata?
thks

#4 2011-06-06 16:12:30

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

cum spune yoyo, e sangerare indusa de postinor, insa de obicei de la sangerarea asta incolo se calculeaza data urmatoarei menstre, deci nu vad care ar fi problema sa incepi AC.
ar trebui ca dupa 28 de zile (sau cat te tine pe tine ciclul) sa iti vina..
insa nu stiu daca esti protejata din prima zi, ti-as recomanda sa te protejezi 7 pastilute sumplimentar.
puss

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2011-06-06 16:32:01

bia denisa
New member

multumesc ...ma gandeam si eu ca voi lua extra protectie vreo 10 zile:)insa ma intrebam daca nu cumva ar fi crea ceva probleme dincolo de faza cu protectia,in sensul ca daca nu e menstruatie sa nu dau organismului un cocktail de hormoni pe o perioada asa de scurta

Publicitate

loading...

#6 2011-06-06 16:48:46

hai_faiv
Hero member

eu am luat AC dupa ce am luat postinor recomandate de medicul de planning, nu imi venise inca sangerarea respectiva si nu au fost probleme majore, ci doar ca mi-a fost mai abundenta putin menstra (era prima data cand luam AC, probabil si de asta).
dar alte probleme nu vad.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#7 2011-06-06 17:21:58

bia denisa
New member

aham ...oky sa inteleg ca medicul nu interzice chestiile aceste din moment ce tie ti a recomndat asa.merci,m am linistit .fug la farmacie sa iau logest.btw...din cauza cocktailurilor gen postinor si anticonceptionale ai avut alte reactii nasoale?gen ingrasat sau astfel de mituri?

#8 2011-06-06 17:33:44

hai_faiv
Hero member

nu. nu m-am ingrasat. am slabit in timp, dar nu stiu daca e de la AC.
alte reactii nu am avut, decat atunci cand mi-a venit prima menstra de la inceperea AC, care am avut-o cu dureri de burta si de cap si mi-au iesit cosuri pe fata, dar era normal fiindca nu mai luasem niciodata AC si crescuse nivelul de hormoni in sange.
e posibil si tie sa iti iasa vreo 2-3 cosulete, dar nimic sigur. o sa fie ok puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.