|
Nu esti logat.
Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynette#1 2011-03-13 19:31:13
Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynetteBuna ziua! Offline #2 2011-03-13 20:18:35
Re: Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynetteE de la pastile. Continua cu folia actuala, dar sa iei si cealalta pastila uitata (am inteles ca ai luat doar una), ca la sfarsit sa ai luate toate pastilele de pe folie. Sa te protejezi suplimentar 7 zile daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-03-15 23:20:05
Re: Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynetteMultumesc pentru raspuns! Offline #4 2011-06-06 23:38:07
Re: Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynettesalut! am si eu o problema asemanatoare....adik eu iau de vreo 2 ani Novynette si nu am avut probleme dar acum a aparut o sangerare care pare a fi menstra desi sunt abia la pastila nr 14, si sangerarea persista. mai mult, am si dureri...aveti idee de la ce ar putea fi? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|