homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynette

#1 2011-03-13 19:31:13

Diamond90
Membru
Inregistrat: 2011-03-13

Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynette

Buna ziua!

Am uitat sa iau 2 zile consecutiv pastilutele de novynette si ieri mi-a aparut o scurgere maronie , am luat o pastila din cele 2 uitate , iar astazi este sangerare si pare a fi menstra, dar mai redusa cantitativ.

Intrebarea mea este daca cele 2 pastile uitate au declansat acest fenomen, sau e altceva? Sa continui sa iau in continuare folia de pastilute, sau sa intrerup 7 zile si dupa aceea sa incep o noua folie?

#2 2011-03-13 20:18:35

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Urgent! Sangerare intermenstruala AC novynette

E de la pastile. Continua cu folia actuala, dar sa iei si cealalta pastila uitata (am inteles ca ai luat doar una), ca la sfarsit sa ai luate toate pastilele de pe folie. Sa te protejezi suplimentar 7 zile smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2011-03-15 23:20:05

Diamond90
Membru
Inregistrat: 2011-03-13

Multumesc pentru raspuns!

Am revenit astazi cu niste adaugari. Sangerarea nu s-a oprit nici pana azi.

1.) E normal? Ar trebui sa ma ingrijorez?

2.) Sa tind sa cred ca aceasta a fost o menstruatie, dar redusa cantitativ? Daca asa e, si am continuat sa iau pastilele, o sa mai am menstruatie in cele 7 zile de pauza?

#4 2011-06-06 23:38:07

roxx6
Membru
Inregistrat: 2011-06-01

salut! am si eu o problema asemanatoare....adik eu iau de vreo 2 ani Novynette si nu am avut probleme dar acum a aparut o sangerare care pare a fi menstra desi sunt abia la pastila nr 14, si sangerarea persista. mai mult, am si dureri...aveti idee de la ce ar putea fi?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.