|
Nu esti logat.
Malformatii congenitale#1 2011-06-06 16:21:17
Malformatii congenitaleVreau sa aflu daca exista si cum se numesc anlizele pentru determinatrea unor eventuale malformatii congenitale la fat si care este probabilitatea ca o persoana care a avut o malformatie sa aiba urmasi cu aceasta problema. De asemenea, vreau sa stiu daca consumul de alcool etilic in exces (abuz) poate influenta fatul in sensul ca acesta ar putea avea malformatii. Multumesc anticipat pentru raspunsuri Offline #2 2011-06-06 16:40:25
Re: Malformatii congenitalePot sa te lamuresc doar in ceea ce priveste malformatiile mostenite. Eu am o finuta care s-a nascut cu o malformatie la picior care este mostenita si nu isi dadeau seama de unde pt ca nimeni nu avea nimic in familie. Cand finii mei si-au intrebat bunicii au aflat ca cineva in familie avusese, aceasta fiind purtata de toti si manifestandu-se doar la cea mica. Ei au reusit sa afle, dar sunt altii care nu afla niciodata ca este o mostenire neplacuta. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #3 2011-06-06 17:23:18
Re: Malformatii congenitaleeliz_k, presupun ca te referi la consumul de bauturi alcoolice, nu la alcool pur (adica cel de 96 de grade din care se face visinata, de exemplu). Ultima oara a fost editat de alinda (2011-06-06 17:25:19) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #4 2011-06-06 17:51:47
Re: Malformatii congenitaleYey...alcool etilic,si in abuz Nu-i de bine Offline #5 2011-06-06 23:43:55
Re: Malformatii congenitalehttp://www.aafp.org/afp/2005/0715/p279.html asta poate da alcoolul in sarcina si altele... iar pentru boli ce se transmit din generatie analize genetice Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|