|
Nu esti logat.
Pastile Karissa luate anapoda!#1 2011-06-07 13:28:54
Pastile Karissa luate anapoda!Credeam ca aseara am uitat sa iau pastila!Uitandu-ma pe folie si crezand ca azi e...joi( )am luat pastilele de marti si miercuri.Ce ar trebui sa fac???Desi iau aceste pastile de vreo 3 ani,n-am avut niciodata asfel de probleme!Multumesc mult pentru viitoarele raspunsuri Offline #2 2011-06-07 21:20:11
Re: Pastile Karissa luate anapoda!deci ai luat 2 pastile azi? When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-06-08 09:35:09
Re: Pastile Karissa luate anapoda!Marti am luat pastilele de marti si miercuri(deci 2 ).Miercuri o iau pe aia de joi si tot asa inainte,deci devansez cumva administrarea cu o zi.Chiar daca in prospect scria ca supradozajul poate cauza dureri de cap si greturi...n-am avut asa ceva.Poate doar dureri de cap ca nu stiam ce mi se poate intampla. .Multumesc pt raspuns! Offline #4 2011-06-08 09:47:55
Re: Pastile Karissa luate anapoda!npc When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|