homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastile Karissa luate anapoda!

#1 2011-06-07 13:28:54

adinap
Membru
Inregistrat: 2011-06-07

Pastile Karissa luate anapoda!

Credeam ca aseara am uitat sa iau pastila!Uitandu-ma pe folie si crezand ca azi e...joi( skitarg )am luat pastilele de marti si miercuri.Ce ar trebui sa fac???Desi iau aceste pastile de vreo 3 ani,n-am avut niciodata asfel de probleme!Multumesc mult pentru viitoarele raspunsuri

#2 2011-06-07 21:20:11

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: Pastile Karissa luate anapoda!

deci ai luat 2 pastile azi?
eu spun ca ar trebui sa continui sa le iei, dar sa iei si din alta folie 1 pastila ca sa fie protectia in pauza garantata. Sau poti sa te opresti dupa ce ti se termina pastilele (cu o zi mai repede in cazul tau) si sa te protejezi in ziua 21 si pe perioada pauzei suplimentar si sa incepi noua folie in ziua in care le incepeai normal ca sa nu te incurci tu.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-06-08 09:35:09

adinap
Membru
Inregistrat: 2011-06-07

Marti am luat pastilele de marti si miercuri(deci 2 grater ).Miercuri o iau pe aia de joi si tot asa inainte,deci devansez cumva administrarea cu o zi.Chiar daca in prospect scria ca supradozajul poate cauza dureri de cap si greturi...n-am avut asa ceva.Poate doar dureri de cap ca nu stiam ce mi se poate intampla. skitarg .Multumesc pt raspuns! applause

#4 2011-06-08 09:47:55

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

npc puss
eu recomand sa iei 1 pastila de pe alta folie, ca sa nu apara dereglari aiurea si totusi, 2 saptamani sa te protejezi suplimentar, e ceva. (pauza + inca 7 pastilute)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.