|
Nu esti logat.
Spoting sau nu?-2#21 2010-02-06 18:35:57
Re: spoting sau nu?cu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #22 2011-06-07 14:14:47
Re: spoting sau nu?sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog!!! Offline #23 2011-06-08 13:40:12
Re: spoting sau nu?buna,am si eu o mica problema ,iau de 3 ani logest si nu am avut pana acum 4 luni probleme cu ele nici macar la inceput in primele 3 luni nu am avut spotting.Acum vreo 4 luni am avut la jumatea foliei 3 zile in care am avut o scurgere rozalie dar nu parea ca o sangerare.Doar o luna a fost asa,azi m-am trezit dimineata si la toaleta am vazut un mic firicel de sange(mai am 3 pastile si intru in perioada de pauza) si aceeasi scurgere rozalie,e posibil sa fie cumva de la vreo raceala ca de cand cu caldura asta am cam mers pe gresie cu picioarele goale si ma gandesc ca am racit sau este spotting? Offline #24 2011-06-08 13:47:25
Re: spoting sau nu?Spottingul este de obicei semn al scaderii protectiei sau al faptului ca trebuie schimbate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline Publicitateloading...
#25 2011-06-08 13:51:56
Re: spoting sau nu?nu am luat nimic din ce ar putea sa scada eficienta pastilelor,doar faptul ca m-am gandit ca ar avea legatura cu vreo raceala .oricum multumesc pt.raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|