|
Nu esti logat.
Amanare menstruatie#1 2010-07-27 12:14:56
amanare menstruatieBuna,as vrea sa aman si eu menstruatia pe perioada plecarii la mare ,mai am din folia de acum si daca iau in continuare o alta folie o iau normal pana cand o termin si fac pauza normal de 7 zile atunci sau pot face pauza si in timpul cat iau din folia 2 apoi le iau in continuare de unde a ramas ?Ma gandesc totusi ca e mai usor sa aman o luna intreaga si incep folia urmatoare normal dar nu stiu daca se intampla ceva...pentru ca as amana o luna intreaga menstruatia. Offline #2 2010-07-27 12:15:54
Re: amanare menstruatiepoti lua toata folia in conmtinuare sau poti lua doar cate pastile ai nevoie ca sa amani menstra, apoi faci 7 zile pauza si incepi o folie noua Offline #3 2010-07-27 12:18:24
Re: amanare menstruatieCred ca o sa iau si eu folia intreaga ,ma complic mai mult daca as lua doar cateva zile ar trebui sa tin cont la pastile...daca totul e ok sa iau intreaga folie ..e mai bine asa..ms mult Offline #4 2010-07-27 17:54:26
Re: amanare menstruatiesi eu vreau sa fac acelasi lucru, sa-mi aman menstruatia dar dupa vreau sa iau si o pauza mai lunga de anticonceptionale. sunt prea artagoasa si nu mai am chef de nimic de un an de cand le iau. Offline #5 2010-07-28 10:24:23
Re: amanare menstruatiepoti sa le opresti fara sa mergi la medic Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-09 18:42:32
Re: amanare menstruatieBun fetelor, as avea si eu nevoie de un raspuns. Iau diane de aprox 2ani, la recomandarea medicului. Luna aceasta am unit pt prima data 2 folii..mai am 2 pastilute din ultima folie. Problema e ca de vreo saptamana si ceva ma simt cam ametita, n-am pofta de mancare, ma simt slabita..Vroiam sa va intreb daca faptul ca am unit foliile..si am luat pastila dupa pastila...m-a afectat cumva?...Am fost si la oftalmolog, nu am probleme..am luat si calciu cu magneziu de cateva zile si degeaba... un sfat, va rog? Daca nu ai vedea culoarea alba, nu ai sti care este negrul. Offline #7 2011-06-09 18:44:11
Re: amanare menstruatienu cred ca poti avea simptomele astea de la unirea foliilor, mergi la medicul de familie mai bine Offline #8 2011-06-09 18:49:42
Re: amanare menstruatieImi spunea o prietena care la fel a procedat, a unii foliile..ca se simtea rau in perioada aceea, stari de lesin, dureri de burta of. Si medicul de familie imi va recomanda fix nimic..calciu magneziu..analize uzuale la sange care oricum ies bine Daca nu ai vedea culoarea alba, nu ai sti care este negrul. Offline #9 2011-06-09 18:50:48
Re: amanare menstruatien-ai de unde sa stii ca ies bine Ultima oara a fost editat de heimdall (2011-06-09 18:51:00) Offline #10 2011-06-09 18:52:01
Re: amanare menstruatieda..mai am 2 pastile de luat. sper sa fie ok. mersi frumos Daca nu ai vedea culoarea alba, nu ai sti care este negrul. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|