homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Despre anticonceptionale

#1 2011-06-08 20:56:40

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Despre anticonceptionale

Am si eu doua intrebari :

1. numai imi amintesc ft bine dak am luat ac`ul azi si nici nu am cum s vad daca e luat de pe folie pt ca era o pastila de "rezerva" ca nu am fost  la iubitu acasa azi,dar in orice caz vreau doar s intreb daca are ceva daca iau doua pastile intr`o zi?

2.cand se poate renunta la ac?dupa primu ciclu parca..dar trebuie 7 zile inainte de pauza sau ceva protejat?

Multumesc.La prima va rog daca poate cineva s raspunda repede sunt recunoscatoare. kram

cold

#2 2011-06-09 10:07:48

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Despre anticonceptionale

1. nu are nimic daca iei doua intr-o zi, DAR tb sa te protejezi suplimentar 7 zile, deoarece in caz ca n-ai luat pilula intr-o zi, au trecut mai mult de 12 ore intre pastile. eu nu inteleg insa de ce nu iti poti da seama daca ai luat-o sau nu. stii in ce data ai inceput folia? ce s-a intamplat cu acea pastila "de rezerva"? n-o mai gasesti si din cauza asta nu stii daca ai luat-o? incearca sa-ti amintesti ce ai facut cu ea sau s-o cauti bine. imposibil sa nu te dumiresti pana la urma.

2. daca vrei sa renunti la AC, o faci cand termini o folie. nu e nevoie de protectie inainte, insa dupa, da - din prima zi din care nu mai iei AC va tb sa te protejezi prin alta metoda.

#3 2011-06-09 12:22:08

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

Da.mersi frumos.
Mi.am amintit am luato,eu stiam k am pus pastila pe masa dar numai imi aminteam dupa k am plecat pana la spital.M.am uitat in cosu de gunoi si era defapt luata.
Mersi frumos pentru raspunsuri.

cold

#4 2011-06-09 20:55:48

printzesica
New member
Inregistrat: 2009-12-23

buna,

am o intrebare scurta.tre sa fac tratament cu Nexium si Enterolactis Duo.Scad cumva efectul la Desorelle?multumesc mult

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.