homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna lume

#1 2011-06-10 09:25:58

danafricu
Membru
Inregistrat: 2011-06-10

buna lume

buna tuturor inainte de_a imi face operatia de liposuctie urmaream ca spun unii si altii total gresit majoritatea care vbsunt in necunostinta de cauza ce aud si ei,insa eu am facut aceasata operatie cel mai bun doctor micluta dan si niki nu se compara cu zvonurile ce le spun unii si altii!! forgetit daca vrei sa faki ceva cu adevarat o faki fie ca eu bine fie ca e mai putin bine!!!! nu regret si chiar sunt preaaa multumita

#2 2011-06-10 09:32:26

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: buna lume

nu inteleg de ce trebuie sa te lauzi cu mesajul asta, sau sa faci un fel de publicitate. puteai sa postezi la Operatii plastice, de la Discutii diverse.
Tu ce vrei sa aflii de ai postat aici? aici se cer informatii, pentru a da diferite informatii, te asteptam la Discutii Diverse sau Member's Area.

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-06-10 12:55:32

denise_dd
Full member
Inregistrat: 2011-04-17
Site

Re: buna lume

Conform titlului acestui  topic :

Salut !  rotfl

Ultima oara a fost editat de denise_dd (2011-06-10 12:56:15)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.