homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstra

#1 2007-11-23 11:15:05

ily2y
New member
Inregistrat: 2006-09-12

intarziere menstra

Buna la toata lumea. Am o problema,  2 luni am facut pauza la anticonceptionale dupa recomandarea doctorei, adica octombrie si noiembrie, deci ne-am distrat cu prezervativ. toate bune dar in octombrie s-a rupt prapadenia si la maxim jum de ora am luat Postinor si a 2 zi a 2 partila. Am avut menstra exact cand a trebuit. Mai aveam luna noiembrie fara antibebe si saptama asta trebuie sa vina bucuria si nu a venit, este a 5 zi, am facut un test de sarcina este negativ. Am avut in urma cu citiva ani chisturi ovariene care s-au retras dupa folosirea antibebe, oare ele sa fie cauza lipsei de menstra luna asta. Si colac peste pupaza nu este azi doctorita mea sa ma duc de urgenta la ea. Imi poate da cineva un sfat? Multumesc.

#2 2007-11-23 11:18:37

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: intarziere menstra

Aici pe forum s-a tot scris ca de la Postinor se deregleaza menstruatia, mai mult nu stiu sa-ti zic.
Asteapta sa vezi ce mai zic fetele.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-11-23 11:19:07)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2007-11-23 11:24:17

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

daca ai test de sarcina negativ...atunci excluzi sarcina. intarzierea poate sa fie provocata de postinor. nu stim daca e de la chisturi din moment ce, poate, nu mai ai chisturi. asteapta sa revina doctorita si gata.

#4 2007-11-23 11:30:20

ily2y
New member
Inregistrat: 2006-09-12

cred ca ma duc la cine este in locul doctoritei desi sunt obisnuita cu ea, macar sa-mi faca o examinare locala.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.