|
Nu esti logat.
Cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?#1 2007-10-17 14:37:00
cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?intreb pentru ca am fost la randul meu intrebata de 2 persoane diferite..si cat de cat calificate, daca am probleme cu inima. amnadoua sunt kinetoterapeuti si m-au intrebat asta in timp ce ma monitorizau facand exercitiile pentru spate. una m-a intrebat de curand, alta acum 6 luni. cu tensiunea ma stiu bine, un EKG e adevarat ca nu am facut de vreo 4 ani, dar atunci iesise bine...n-as fi bagat in seama lucrul asta daca nu observam in ultimul timp ca respir destul de greu... obosesc foarte repede si respir greu, parca nu as trage destul aer in piept niciodata. nu sunt supraponderala, nu fumez, miscare fac cat de cat...ce analiza as putea face sa aflu daca ceva nu e in regula? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2007-10-17 17:28:31
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?ekg-ul e primul pas mami de minuni Offline #3 2007-10-18 08:58:23
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?merci beaucoup. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-10-18 09:02:09
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?
sunt exact in aceeasi situatie; identic. Ultima oara a fost editat de micaella4 (2007-10-18 09:17:37) Offline #5 2007-10-18 10:36:55
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?"Electrocardiograma (EKG) este efectuata de obicei de catre un cadru medical, iar rezultatul este interpretat de catre un medic, precum un internist, un medic de familie, cardiolog sau chirurg.Pacientul primeste de obicei EKG-ul ca dovada a examinarii sale de catre un medic. Electrocardiograful este portabil, astfel incat EKG-ul poate fi efectuat, practic, oriunde. In cazul spitalizarii, pacientul poate fi monitorizat cardiac continuu printr-un electrocardiograf; acest proces este denumit telemetrie.Inainte de efectuarea EKG-ului, pacientul trebuie sa-si indeparteze toate bijuteriile si hainele de pe jumatatea superioara a corpului, de la nivelul mainilor si a picioarelor. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-18 10:41:14
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?eu am mai facut EKG si a fost ok, bine acum ceva timp...atunci o facusem la un cabinet particular, nu stiu cum e cu trimiterea...eu am palpitatii destul de des, uneori mai ca sa-mi sara inima din piept, desi nu la cine stie ce efort. eu nu mi-as fi facut griji daca nu-mi atrgaeau atentia cele 2 persoane...in fine, o sa vad eu cum pun de-un ekg.. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-18 10:44:02) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #7 2007-10-18 10:49:32
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?ideeem cu oftatul... Offline #8 2007-10-18 11:05:19
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?micaella, ne putem lua de mana "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2007-10-18 11:10:03
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?mda..pacat ca nu-i de bine... si de 2 zile am inceput si cu ac pt prima data si..mi-e teama ca s-ar putea agrava.. Offline #10 2007-10-18 11:12:45
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?nu mai stiu micaella, a fost cam acum 4 ani...si in orasul meu "de bastina", deci n-as sti sa spun. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-10-18 11:13:11) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2011-06-11 03:15:34
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?
1. nu cunosc vreun motiv pentru care oftatul sa fie rau pentru inima. Offline #12 2011-06-11 23:20:27
Re: cum iti dai seama daca ai probleme cu inima?mai bun decat ekg e holterul - monitorizeaza inima timp de 24 ore si apoi rezultatul este citit de cardiolog www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|