homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(

#1 2011-06-14 09:56:05

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(

Am si eu o  mare problema si sper ca ma poate lamuri cineva cu un raspuns foarte clar. Am tot citit aici pe forum foarte multe posturi legate de antibiotic + AC, daca interactioneaza sau nu, cand ai nevoie de protectie suplimentara, etc. Am aflat tot de aici de pe forum ca daca folosesti antibiotic pe perioada celor 7 zile de pauza dintre folii nu ai nevoie de protectie suplimentara in a8a zi cand incepi blisterul nou. Dar intrebarea este : in timpul pauzei respective (in care iei antibiotic) esti protejata?
Eu ieri am avut un contact neprotejat, sunt in perioada celor 7 zile de pauza, dar in aceste zile (deci doar in perioada de pauza) am luat antibiotic  timp de 5 zile! Mai am de facut pauza azi si maine trebuie sa incep folia. Deci eram protejata aseara sau sa ma grabesc sa iau postinor, ceva?

#2 2011-06-14 09:58:34

daenarys
Vizitator

Re: antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(

erai protejata in pauza,nu lua postinor smile

#3 2011-06-14 10:06:48

sweeeeety
New member
Inregistrat: 2011-06-14

daenarys multumesc din suflet pt raspuns, habar n'ai ce usurare mi'ai adus rotfl deci adio postinor si pot incepe folia de AC maine linistita big_smile?

#4 2011-06-14 10:07:12

daenarys
Vizitator

da,incepe folia linistita smile

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.