|
Nu esti logat.
Antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(Pagini: 1
#1 2011-06-14 09:56:05
antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(Am si eu o mare problema si sper ca ma poate lamuri cineva cu un raspuns foarte clar. Am tot citit aici pe forum foarte multe posturi legate de antibiotic + AC, daca interactioneaza sau nu, cand ai nevoie de protectie suplimentara, etc. Am aflat tot de aici de pe forum ca daca folosesti antibiotic pe perioada celor 7 zile de pauza dintre folii nu ai nevoie de protectie suplimentara in a8a zi cand incepi blisterul nou. Dar intrebarea este : in timpul pauzei respective (in care iei antibiotic) esti protejata? Offline #2 2011-06-14 09:58:34
Re: antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(erai protejata in pauza,nu lua postinor #3 2011-06-14 10:06:48
Re: antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(daenarys multumesc din suflet pt raspuns, habar n'ai ce usurare mi'ai adus deci adio postinor si pot incepe folia de AC maine linistita ? Offline #4 2011-06-14 10:07:12
Re: antibiotic in perioada de 7 zile pauza! AM NEVOIE DE RASPUNS URGENT :(da,incepe folia linistita
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|