|
Nu esti logat.
Candidoza bucala#1 2011-06-14 10:29:28
candidoza bucalabuna, cum se manifesta candidoza bucala? Ultima oara a fost editat de clarisse (2011-06-17 22:47:43) Offline #2 2011-06-14 11:52:11
Re: candidoza bucalaMai eu am avut ceva Candida bucala..am tratat-o cu nistatina si Glicerina boraxata, nu a fost foarte grava..da aveam dureri in gat, depuneri albicioase in spatele limbii. Mi s-a recomandat sa imi curat limba ori de cate ori pot cu o lingurita de plastic ca cea pt bebelusi, si sa badijonez limba, inainte de acestea curatarea limbii cu bicarbonat de Sodiu alimentar. Am facut si eu un exudat si mi-a iesit negativ dupa 9 zile de tratament..ideea e ca trebuie ca dupa ce faci tratamentul(in cazul meu) sa astepti 7 zile pt a face analiza altfel poate sa influenteze rezultatul. Am auzit si eu povesti ca scapi de greu de ea..dar daca o tratezi..nu e problema, de obicei daca micoza este in gura , este si jos. Poate sa fie de la stomac, eu am reflux gastro esofagian, si de la aceasta se pare ca am avut problema, plus multe antibiotice luate din pricina unei pneumonii. Eu ti-am zis ce am patit, acum te sfatuiesc sa mergi la un doctor mai bine sa-ti spuna ce si cum, nu cred ca nu poti sa cureti limba cu bicarbonat sau sa badijonezi cu glicerina boraxata cu propolis. Nu are ce sa faca rau sarcinii. Ca simptome ce am avut eu dureri in gat, limba cu senzatie de arsura si ma ardeau si buzele. Multa sanatate !! “Writing is like prostitution. First you do it for love, and then for a few close friends, and then for money.” Moliere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|