|
Nu esti logat.
Cum schimb ora pastilei si data la care vine menstra?#1 2007-11-23 16:55:18
cum schimb ora pastilei si data la care vine menstra?iau pastila in fiekre zi la ora 18:00,si normal ar fi sa am menstra la sfarsitul lunii,dupa29,in cele 7zile.asta ar insemna k luna viitoare,knd va fi cu craciunul si revelionul,mie sa-mi vina undeva in saptamana de dupa27...mai exact in a3a zi parca.nu pot schimba datele astea?sa imi vina in mijlocul lunii,sau inainte de craciun..cva de genu?!?si dak am inceput o folie la ora x,cealalta trebe inceputa la aceeasi ora? pot sa o schimb sau nu? Offline #2 2007-11-23 16:59:14
Re: cum schimb ora pastilei si data la care vine menstra?ora o poti schimba iar legat de data menstruatiei poti uni 2 folii in asa fel incat in pauza nu iti va mai veni pt ca nu va exista pauza. de pe folia noua vei lua atatea pastile cate vei voi, faci 7 zile pauza si din a 8-a incepi alta folie sau mergi cu ea pana la capat si faci pauza dupa ce tremini si folia 2. poate insa aparea spotting. mami de minuni Offline #3 2007-11-23 17:01:19
Re: cum schimb ora pastilei si data la care vine menstra?sa ai o folie de rezerva si sa iei cateva pastilute in plus...ca sa amani menstra..si cand te decizi ca vrei sa`ti vina..faci pauza de 7 zile.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-11-23 17:02:34
Re: cum schimb ora pastilei si data la care vine menstra?..ouh..mai bine nu.abia am scapat de spotting:-)nu vreau iara...da nu pot sa micsorez pauza la...3zile de ex?si se duce cu cateva zile urmatorea data la care imi vine:Dadica in loc de 27,o sa fie23,si pana la revelion o sa fie gata menstra:D...e ok dak fac asa?pauza de3zile intre folii?..da nu imi vine menstra in alea 3zile ,astept poate vine a 4a,sau e ok dak iau fara sa imi fi venit?o sa mai vina in kzu asta,dak incep alta folie dupa3zile in kre no venit:P? Ultima oara a fost editat de kitty_024 (2007-11-23 17:03:58) Offline #5 2007-11-23 17:04:26
Re: cum schimb ora pastilei si data la care vine menstra?poti sa micsorezi si pauza..e bine si asa...si daca luai cateva in plus din alta folie(de rezerva) nu aveai de ce sa ai spotting Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|