homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie vaginala roz-portocalie, pe anticonceptionale

#1 2011-06-15 13:06:12

Raluca30
Membru
Inregistrat: 2008-10-10

Secretie vaginala roz-portocalie, pe anticonceptionale

Buna,

As dori si eu un sfat, deoarece am citit pe forum si nu prea am gasit raspuns mai concret.

Azi mi-am dat seama ca am niste scurgeri roz-portocalii, dar nu ingrosate sau cu chisturi. Planuiesc sa merg la medic daca persista mai mult de 2-3 zile, dar as avea nevoie si de niste idei.

Folosesc anticonceptionale de un an, Laurina, si nu mi s-a mai intamplat asta pana acum.

Am citit ca s-ar putea sa fie o boala vaginala sau efecte de la o raceala mai veche sau antibiotice.

Eu nu am racit de cativa ani, atat poate mi-a curs nasul sau o mica durere de gat care mai mult de o zi nu dura. Antibiotice nu am luat defel, iar sarcina nu cred ca este o optiune deoarece sunt pe anticonceptionale luate la timp.

Vreo idee? Macar sa am o vaga perspectiva...

Multumesc mult,
Raluca

#2 2011-06-15 13:19:01

daenarys
Vizitator

Re: Secretie vaginala roz-portocalie, pe anticonceptionale

probabil spotting provocat de anticonceptionale.se mai intampla se apara,daca mai ai sau persista e bine sa mergi la medic s aiti schimbe ac smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.