|
Nu esti logat.
Dureri de cap#1 2011-06-15 14:22:03
Dureri de capAm dat cautare dar nu am gasit nimic de genul asta. Acum vreo 3 saptamani am avut un accident de masina, am dat cu capul de bord. M-am invinetit, umflat, si medicul mi-a zis sa tin rece mereu, si mi-a dat o crema antiinflamtoare. Mi-a trecut, desi am avut dureri de cap groaznice, vreo 3-4 zile dupa accident. Astazi, cand m-am dat jos din pat, m-am impiedicat si am venit din nou cu capul in perete. Acum s-a umflat mai repde ca data trecuta, am facut cucui, si ma doare capul. Sunt ametita, si mi-a amortit toata partea dreapta a fetei. Am uitat sa precizez ca dupa cazatura am vomitat, si inca mai am o stare de voma. A sunat mama medicul si a zis sa fac la fel. Sa schimb medicul, sau sa fac la fel ? "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #3 2011-06-15 14:28:20
Re: Dureri de capeu zic ca pe moment sa faci la fel, dar sa mai ceri si o a doua parere... Offline #4 2011-06-15 14:28:29
Re: Dureri de capQueen mergi la urgente, nu e de gluma la ce zici tu, pai si doctorul ala ti-a zis atunci doar sa ti ceva rece, raze nu ti-a facut? doamne pe ce lume traim un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77 Offline #5 2011-06-15 14:30:58
Re: Dureri de capDa, mi-a zis sa tin ceva rece mereu, sa ma dau cu crema si sa iau nurofen. A spus ca nu am nimic, decat un cucui.. O sa ma duc la urgenta. Multumesc "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#6 2011-06-15 14:32:50
Re: Dureri de capdar tu i-ai zis despre starile de voma ? se considera urgenta daca lovitura la cap e insotita de greturi din ce stiu eu Offline #7 2011-06-15 14:46:14
Re: Dureri de capI-am zis, si a spus ca daca nu imi trece pana maine, sa vin la cabinet sau sa o sun. Peste o ora ma duc la control. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|